Neler Yeni

Hırsızlar İktidarını 28 Mayıs'ta Gönderiyoruz

Status
Bu konu kilitlenmiştir.

Kürşat K.T.K

80+ Titanium
Dahası  
Reaksiyon skoru
15,607
İsim
Kürşat
İlgilendiği Kategoriler
Elektrik elektronik sistemleri - Bilgisayar Sistemleri - İnternet Hizmetleri Teknik Destek - Teknolojiye dair her şey
Instagram
kursat.kutukcu
Facebook
kursat.kutukcu.1
FwfW6cUWcAkO7Xf

Oldu bu iş hadi hayırlısı.
Abim gazeteci Twitter dan Zafer partisi seçim işlerinden sorumlusu ile yazisti seçim hakkında bilgi almak için oradan gelen yanıt bizde bu seçimde tarafsız kalma gibi bir durumumuz da var dendi ne kadar doğru yanlış bilemem yani şuan için konuşmak yorum yapmak erken olur belki AKP ile anlaşılır o zaman da zafer partisi ve Ogan hain damgası yer buna adım kadar da eminim CHP ile de yaparsa hain damgası yiyecekler iki türlü de hain olacaklar tarafsız kalmak da bir seçenek unutmayın 😃

99723

80+ Silver
Abim gazeteci Twitter dan Zafer partisi seçim işlerinden sorumlusu ile yazisti seçim hakkında bilgi almak için oradan gelen yanıt bizde bu seçimde tarafsız kalma gibi bir durumumuz da var dendi ne kadar doğru yanlış bilemem yani şuan için konuşmak yorum yapmak erken olur belki AKP ile anlaşılır o zaman da zafer partisi ve Ogan hain damgası yer buna adım kadar da eminim CHP ile de yaparsa hain damgası yiyecekler iki türlü de hain olacaklar tarafsız kalmak da bir seçenek unutmayın 😃
öyle mi olmuş
Bende Kemal Kılıçdaroğlu veya Erdoğan taraftarı değilim ama başka bir seçenek yok değişim gerekiyor önümüzde ki seçimlerde Ümit Özdağ veya başka bir aday çıkarsa niye olmasın
Bunlar zannediyor ki biz Kemal Kılıçdaroğlu'nu sevdiğimizden oy veriyoruz 28 Mayıs'ta eğer seçimi AKP alırsa her şeyi görecekler ama iş işten geçmiş olacak.

Son düzenleme:

Kürşat K.T.K

80+ Titanium
Dahası  
Reaksiyon skoru
15,607
İsim
Kürşat
İlgilendiği Kategoriler
Elektrik elektronik sistemleri - Bilgisayar Sistemleri - İnternet Hizmetleri Teknik Destek - Teknolojiye dair her şey
Instagram
kursat.kutukcu
Facebook
kursat.kutukcu.1

seyfo-dayı

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
578
İsim
Kerpeten
Bu forumda hep saygımı korumaya çalıştım ama sizin gibi kazanamayınca buralara konular açıp ağlayanları görünce artık saygı bitti.
Neden yediremezsinizki kimse bir şey çalmadı her sandıkta ki görevliler görevini yaptı bırakın bu işleri bu şekilde 2.tura kadar ağlamaya devam edin 2.turdan sonra bir 5 yıl daha susarsınız diye düşünüyorum.
Sinan Oğan da aynı Muharrem İnce nasıl dolaylı yoldan Erdoğan dediyse o da öyle diyecek. Siyasette her şey sizin aklınız yetmeyecek kadar belirlenmiş bir çizgide. Bir tarafta vatansever İnce,Oğan,Erdoğan gibi insanlar diğer tarafta abd manda taraftarı Kılıçtaroğlu. Atamın 110 yıl önce bu vatan için yaptığı bağımsızlık mücadelesi artık 2023 seçimlerinde bize bir örnek oldu ve milli bağımsızlık için bu halk tekrar Erdoğan dedi. Evet gerekirse aç kalırım ama vatanımı satmam.
Huda par ı falan da geçin siyasette bu denli bir Erdoğan huda par başkanı ile ittifak yaptı ama bu sadece Erdoğana duyulan saygilarindan dolayı. Bugün kadın haklarına en çok sahip çıkan kişidir Erdoğan o geldiğinden beri kimsenin giyimine kuşamına yaşamına müdahale edilmemiş aksine kişisel hak ve özgürlükler artmıştır.
Tek sorun vardır liyakat ama bu ülkede kimse liyakatı getiremeyeceği için bu konuda bir şey demeyeceğim.
Saygısızlık ettiysem affedin buraya yazdıklarıma saygı duymayacaginizi bilerek bunları yazıyorum Tek amacım milli bir bilinç oluşturmak.
Malum kisi ve milliyetcilik puahagahiwpahahah

Kürşat K.T.K

80+ Titanium
Dahası  
Reaksiyon skoru
15,607
İsim
Kürşat
İlgilendiği Kategoriler
Instagram
kursat.kutukcu
Facebook
kursat.kutukcu.1
Tm ama bak ben haklı çıkacağım onun için fazla heyecan yapma.
Beni ilgilendiren bir durum yok 😄 sonuçta o gün gelirse ps5 oynuyor olacağım yani bakmam bile o sıra traver ile görevde olurum gibime geliyor 😂

Kürşat K.T.K

80+ Titanium
Dahası  
Reaksiyon skoru
15,607
İsim
Kürşat
İlgilendiği Kategoriler
Instagram
kursat.kutukcu
Facebook
kursat.kutukcu.1
Tm ama bak ben haklı çıkacağım onun için fazla heyecan yapma.
Yeni bir Bilgi geldi Erdoğan mültecilerin gitmesi için 1 milyon konut yapacakmis göndermek için Ata ittifakı ve Ogan in istediklerini yapacaklar galiba 😂 durum onu gösteriyor K.K nin acilen HDP ve PKK ya karşı somut sert bir tavır alması lazım yoksa gidiyor seçim haberi yok

99723

80+ Silver
Yeni bir Bilgi geldi Erdoğan mültecilerin gitmesi için 1 milyon konut yapacakmis göndermek için Ata ittifakı ve Ogan in istediklerini yapacaklar galiba 😂 durum onu gösteriyor K.K nin acilen HDP ve PKK ya karşı somut sert bir tavır alması lazım yoksa gidiyor seçim haberi yok
RTE nin O söylemi eskiden beri vardı boş iş o konuşma bitti zaten açıklar artık kimi destekleyeceğini.
Mesaj otomatik birleştirildi:

amerigan oyunları yiğen.

Kürşat K.T.K

80+ Titanium
Dahası  
Reaksiyon skoru
15,607
İsim
Kürşat
İlgilendiği Kategoriler
Instagram
kursat.kutukcu
Facebook
kursat.kutukcu.1
RTE nin O söylemi eskiden beri vardı boş iş o konuşma bitti zaten açıklar artık kimi destekleyeceğini.
Bakicaz artık seçim bitse de millet işine baksa boş bir gündem her seçim aynı olaylar valla kazanan millet iradesi ve demokrasi olacak en sonunda bu sefer ata ittifakı ve Ogan var mülteciler gidecek dedilerse gönderirler

Status
Bu konu kilitlenmiştir.
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,021,360
Üyeler
161,838
Son üye
mkty yılmaz
Top Bottom