Neler Yeni

Hırsızlar İktidarını 28 Mayıs'ta Gönderiyoruz

Status
Bu konu kilitlenmiştir.

EmirhanBayramFK

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
754
İsim
Emirhan Bayram
İlgilendiği Kategoriler
Yurt İçi Alışverişler-E-Ticaret-Pazaryerleri-Tüketici Hakem Heyetleri-Donanım/Yazılım
FwRAw8TWIAEg9wc

Bu nasıl bir rezillik yazık bu ülkeye.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Milli iradeye darbe yaptılar.
Gidip sandığın aynısını kontrol ettiniz mi ? Bir çok insan öğeyi denetle yaparak insanları galyana getirdi ve itirazların bir kısmı olumsuz sonuçlandı. Lütfen kendiniz teyit ederek doğruluğunu bildiğiniz şeyleri paylaşın. Bu iki taraf içinde geçerli.

99723

80+ Silver
Gidip sandığın aynısını kontrol ettiniz mi ? Bir çok ****** insan öğeyi denetle yaparak insanları galyana getirdi ve itirazların bir kısmı olumsuz sonuçlandı. Lütfen kendiniz teyit ederek doğruluğunu bildiğiniz şeyleri paylaşın. Bu iki taraf içinde geçerli.
Öyle mi olmuş

Kürşat K.T.K

80+ Titanium
Dahası  
Reaksiyon skoru
15,607
İsim
Kürşat
İlgilendiği Kategoriler
Elektrik elektronik sistemleri - Bilgisayar Sistemleri - İnternet Hizmetleri Teknik Destek - Teknolojiye dair her şey
Instagram
kursat.kutukcu
Facebook
kursat.kutukcu.1
Destek kime verip vermediğinin emin ol bir önemi yok burada önemli olan seçimi önemsemen herkese hak verilmiş ve bu ülkenin sınırları içinde yaşayan herkesin kullanması lazım
Yabancı ülkede yaşayan kişiler bu ülkenin halini bilip bilmedikleri için oy kullanmayabilirler ki bence en doğru harekette bu olur.
Seninle aynı görüşteyim kk ve rte arasında ikilemde kalmak çok üzücü fakat 2 kereden fazla iktidarda kalan liderlerin ülkeyi sahiplenmeyi benimsedikleri bariz ortada
Ayrıca onlar mültecileri göndereceklermiş biz göndermicez yediricez diyen adama verecek olursan bir kez daha düşün çünkü sırf oy geldiği için bu kadar yediriyor.
Oy vermiyorum ki ben içim rahat yani knka çokta zorlamayın fikrim değişmez yeni bir yerli milli lider olana kadar oy yok Sinan Ogan çıktı ona verdim o kadar genel olarak da seçimlerde oy kullanmıyorum ben adam akıllı biri olana kadar

EmirhanBayramFK

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
754
İsim
Emirhan Bayram
İlgilendiği Kategoriler
Yurt İçi Alışverişler-E-Ticaret-Pazaryerleri-Tüketici Hakem Heyetleri-Donanım/Yazılım

99723

80+ Silver
:) Maalesef öyle AKPnin itiraz yaptığı sandık doğru çıktı. Chpnin itiraz yaptığı sandık doğru çıktı.
Oylarda kaydırmalar gerçekti MHP'nin oyları şaşırttı herkesi açık ve bariz bu adamlar oyları çaldılar zaten bunu CHP de söylüyor doğru yani diğer siyasi partilerin açıklamalarına da bak.

Bu videoyuda sonuna kadar izle lütfen.

EmirhanBayramFK

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
754
İsim
Emirhan Bayram
İlgilendiği Kategoriler
Oylarda kaydırmalar gerçekti MHP nin oyları şaşırttı herkesi açık ve bariz bu adamlar oyları çaldılar zaten bunu CHP de söylüyor doğru yani diğer siyasi partilerin açıklamalarına da bak.

Bu videoyuda sonuna kadar izle lütfen.
Ben sana her sandık itirazı olumsuz sonuçlandı mı dedim güzel kardeşim benim. Sen sakin ol biraz

EmirhanBayramFK

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
754
İsim
Emirhan Bayram
İlgilendiği Kategoriler
Olumlu sonuçlanan ve o bölgede değişen kısımlarda oldu evet. Emin ol ne kadar parti olarak doğru ol seni destekleyen insan senin kazanman için bu yollara başvurur bunun önüne geçmenin yolları olsada oluyor her seçimde. Bu dediğim iki taraf içinde geçerli. CHP tarafından kesin kazandık öndeyiz olarak belirtip sonrasında sessizlik içinde kalan Chp sandık başında sandık güvenliğini sağlayacaklarına çok eminlerdi maalesef teoridekini uygulamada yapamadılar demekki.
Senin biraz önce yaptığın öylemi olmuş yorumunu şu video ile iletmek isiyorum sana sende bunlardan birisin diye yorumladım :)

Okuduğunu anlamayan biri ile konuşmak zor bir durum :)

99723

80+ Silver
Olumlu sonuçlanan ve o bölgede değişen kısımlarda oldu evet. Emin ol ne kadar parti olarak doğru ol seni destekleyen insan senin kazanman için bu yollara başvurur bunun önüne geçmenin yolları olsada oluyor her seçimde. Bu dediğim iki taraf içinde geçerli. CHP tarafından kesin kazandık öndeyiz olarak belirtip sonrasında sessizlik içinde kalan Chp sandık başında sandık güvenliğini sağlayacaklarına çok eminlerdi maalesef teoridekini uygulamada yapamadılar demekki.
Senin biraz önce yaptığın öylemi olmuş yorumunu şu video ile iletmek isiyorum sana sende bunlardan birisin diye yorumladım :)
Ne alaka 🍌🍌🍌🍌🍌 AKP li olduğunu bu kadar bağırarak ilan etmeseydin CHP li PKK lı mı oluyor
FwfLTDwXsAAj_EP

bunu da kapak olarak iletiyorum sana hadi evine.

Status
Bu konu kilitlenmiştir.
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,021,393
Üyeler
161,849
Son üye
lordizz
Top Bottom