Neler Yeni

Hırsızlar İktidarını 28 Mayıs'ta Gönderiyoruz

Status
Bu konu kilitlenmiştir.

marilyn

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,679
İsim
marilyn
Acil girip kullandığınız oyları kontrol ediniz eğer uyumsuzluk görürseniz imzalı tutanaklardan acil bildirin.
bizim sandıkta sorun yok

köylerdeki sandık görevlileri sıkıntı köylerden oy çalınıyor imam sandık görevlisi insanlar oy vermeye gelmiyor yada anlaşmalı oluyor hepsi akp ye oy veriyor bir kişide mecburi chp ye oy veriyor köyler sıkıntılı

99723

80+ Silver
Fwanu9RaYAER-mf

Mesaj otomatik birleştirildi:

FwaNYCkWcAAQHjG

Fwb8I_-WcBkQzSu

FwbVMpgWACI2hV3

FwVWXruWcAoG6Kr

Son düzenleme:

asdqwe1

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
70
İsim
Batuhan Demir
Bu forumda hep saygımı korumaya çalıştım ama sizin gibi kazanamayınca buralara konular açıp ağlayanları görünce artık saygı bitti.
Neden yediremezsinizki kimse bir şey çalmadı her sandıkta ki görevliler görevini yaptı bırakın bu işleri bu şekilde 2.tura kadar ağlamaya devam edin 2.turdan sonra bir 5 yıl daha susarsınız diye düşünüyorum.
Sinan Oğan da aynı Muharrem İnce nasıl dolaylı yoldan Erdoğan dediyse o da öyle diyecek. Siyasette her şey sizin aklınız yetmeyecek kadar belirlenmiş bir çizgide. Bir tarafta vatansever İnce,Oğan,Erdoğan gibi insanlar diğer tarafta abd manda taraftarı Kılıçtaroğlu. Atamın 110 yıl önce bu vatan için yaptığı bağımsızlık mücadelesi artık 2023 seçimlerinde bize bir örnek oldu ve milli bağımsızlık için bu halk tekrar Erdoğan dedi. Evet gerekirse aç kalırım ama vatanımı satmam.
Huda par ı falan da geçin siyasette bu denli bir Erdoğan huda par başkanı ile ittifak yaptı ama bu sadece Erdoğana duyulan saygilarindan dolayı. Bugün kadın haklarına en çok sahip çıkan kişidir Erdoğan o geldiğinden beri kimsenin giyimine kuşamına yaşamına müdahale edilmemiş aksine kişisel hak ve özgürlükler artmıştır.
Tek sorun vardır liyakat ama bu ülkede kimse liyakatı getiremeyeceği için bu konuda bir şey demeyeceğim.
Saygısızlık ettiysem affedin buraya yazdıklarıma saygı duymayacaginizi bilerek bunları yazıyorum Tek amacım milli bir bilinç oluşturmak.
Baya sahip çıkıyomuş kadın haklarına reisin

99723

80+ Silver

Kemal Kılıçdaroğlu:
“Bunlar kalırsa;
-10 milyon sığınmacı daha Türkiye'ye gelecek,
-Dolar 30 lira olacak,
-Ekmek 10 lira olacak,
-Kaçaklar suç makinesine dönüşecek, yağmalar başlayacak,
-Şehirler sığınmacıların, mafyaların, çetelerin kontrolüne geçecek,
-Genç kızlar sokaklarda kendi başlarına gezemeyecek,
-Domuz bağı ile insanları öldürenler iktidar ortağı olacak,
-Teröre taviz verecekler.”
FwZp7kgXwAcQml6

FwZp7khXwAEHtv_

FwZp7kjWAAAwxDa

Son düzenleme:

99723

80+ Silver
Son düzenleme:

Kürşat K.T.K

80+ Titanium
Dahası  
Reaksiyon skoru
15,607
İsim
Kürşat
İlgilendiği Kategoriler
Elektrik elektronik sistemleri - Bilgisayar Sistemleri - İnternet Hizmetleri Teknik Destek - Teknolojiye dair her şey
Instagram
kursat.kutukcu
Facebook
kursat.kutukcu.1
Herkes sandığa lütfen şimdi tam zamanı hırsla vatanımızı geri alacağız herkes oy kullansın.

@Kürşat Kütükçü
Neye gülüyorsun komik bir şey mi var ama doğru üstad kadir mısıroğlu fanından ne bekliyorum ki ben.
Gülmek yasak mı knka 😂

Herkes sandığa lütfen şimdi tam zamanı hırsla vatanımızı geri alacağız herkes oy kullansın.

@Kürşat Kütükçü
Neye gülüyorsun komik bir şey mi var ama doğru üstad kadir mısıroğlu fanından ne bekliyorum ki ben.
Bende istiyorum kk gelsin de bir görün ondan sonra daha da CHP iktidara gelemesin bir kere gelsin görün çok istiyorum

99723

80+ Silver
Gülmek yasak mı knka 😂

Bende istiyorum kk gelsin de bir görün ondan sonra daha da CHP iktidara gelemesin bir kere gelsin görün çok istiyorum
screenshot-png.532425

Bunu izleyip KK vatan haini diye dolaşıyorsun ortalıkta 28 Mayıs'ta kazanacağız sen merak etme.

Son düzenleme:

Kürşat K.T.K

80+ Titanium
Dahası  
Reaksiyon skoru
15,607
İsim
Kürşat
İlgilendiği Kategoriler
Elektrik elektronik sistemleri - Bilgisayar Sistemleri - İnternet Hizmetleri Teknik Destek - Teknolojiye dair her şey
Instagram
kursat.kutukcu
Facebook
kursat.kutukcu.1
screenshot-png.532425

Bunu izleyip KK vatan haini diye dolaşıyorsun ortalıkta 28 Mayıs'ta kazanacağız sen merak etme.
Kazanamayacsksiniz neden dersen 3 milyon oy lazım aşağı yukarı nereden gelecek bu oy o kadar parti birleşti iyi parti HDP CHP vs vs en son alacakları oy 45 di dahası yok oy kullanmayanalar kullansaydi ilk turda girerdi hatta ikinci tur da katılım daha az olacak bak gör

Loading...

80+ Silver
En İyi Cevap
1

99723

80+ Silver
Kazanamayacsksiniz neden dersen 3 milyon oy lazım aşağı yukarı nereden gelecek bu oy o kadar parti birleşti iyi parti HDP CHP vs vs en son alacakları oy 45 di dahası yok oy kullanmayanalar kullansaydi ilk turda girerdi hatta ikinci tur da katılım daha az olacak bak gör
Kazandıktan sonra yazarım sana.

Sayfaya bakmican böyle bir konuşma oldu videodaki gerçekte
Kara propaganda yapıyorlar itibar etmeyin.
Kemal Kılıçdaroğlu hakkında bir şey bulamayınca montaj videoları AKP mitinglerinde servis ettiler uyanmanız lazım artık.

Son düzenleme:

Kürşat K.T.K

80+ Titanium
Dahası  
Reaksiyon skoru
15,607
İsim
Kürşat
İlgilendiği Kategoriler
Instagram
kursat.kutukcu
Facebook
kursat.kutukcu.1
Kazandıktan sonra yazarım sana.
Bakicaz yine oy çalındı muhabbetleri olacak 😄kesin sonuçlar çıkana kadar yorum yapmayacağım bakalım ülkem milletim için hayırlısı

Status
Bu konu kilitlenmiştir.
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,021,352
Üyeler
161,838
Son üye
mkty yılmaz
Top Bottom