mental bey
80+ Bronze
Ben oy kullanmadım. O yüzden bakamıyorum.
Soruyorum.Seçim 2023 - Sandık Takip Sistemi
CUMHURBAŞKANLIĞI VE GENEL SEÇİM - SANDIK TAKİP SİSTEMİsts.chp.org.trAcil girip kullandığınız oyları kontrol ediniz eğer uyumsuzluk görürseniz imzalı tutanaklardan acil bildirin.Oy ve Otesi - Oy ve Ötesi Derneği
tutanak.oyveotesi.org
onun bi amacı var, isteseler onu %50'e 10000 kere tamamlarlardıHırsızlar 0.5 kadar oy çalamamışlar .
Aynen, insanlar neden birkaç cümle ile her şeyi anlatabilecekken kitap falan yazıyorlar anlamış değilim, beyinleri yok galiba.Eğer haklı olsaydın bu kadar metne ihtiyacın olmazdı bence.
Bu hırsızları göndereceğiz az kaldı 28 Maysı'ta güle güle.Alıntıyı görüntüle
100 oy yanlış girilmiş sadece denk geldigim bir sandık
bruhBu forumda hep saygımı korumaya çalıştım ama sizin gibi kazanamayınca buralara konular açıp ağlayanları görünce artık saygı bitti.
Neden yediremezsinizki kimse bir şey çalmadı her sandıkta ki görevliler görevini yaptı bırakın bu işleri bu şekilde 2.tura kadar ağlamaya devam edin 2.turdan sonra bir 5 yıl daha susarsınız diye düşünüyorum.
Sinan Oğan da aynı Muharrem İnce nasıl dolaylı yoldan Erdoğan dediyse o da öyle diyecek. Siyasette her şey sizin aklınız yetmeyecek kadar belirlenmiş bir çizgide. Bir tarafta vatansever İnce,Oğan,Erdoğan gibi insanlar diğer tarafta abd manda taraftarı Kılıçtaroğlu. Atamın 110 yıl önce bu vatan için yaptığı bağımsızlık mücadelesi artık 2023 seçimlerinde bize bir örnek oldu ve milli bağımsızlık için bu halk tekrar Erdoğan dedi. Evet gerekirse aç kalırım ama vatanımı satmam.
Huda par ı falan da geçin siyasette bu denli bir Erdoğan huda par başkanı ile ittifak yaptı ama bu sadece Erdoğana duyulan saygilarindan dolayı. Bugün kadın haklarına en çok sahip çıkan kişidir Erdoğan o geldiğinden beri kimsenin giyimine kuşamına yaşamına müdahale edilmemiş aksine kişisel hak ve özgürlükler artmıştır.
Tek sorun vardır liyakat ama bu ülkede kimse liyakatı getiremeyeceği için bu konuda bir şey demeyeceğim.
Saygısızlık ettiysem affedin buraya yazdıklarıma saygı duymayacaginizi bilerek bunları yazıyorum Tek amacım milli bir bilinç oluşturmak.