Neler Yeni

Hırsızlar İktidarını 28 Mayıs'ta Gönderiyoruz

Status
Bu konu kilitlenmiştir.

İceWolf

80+ Silver
CHP nin manüpüle sisteminden veri alıp yine CHP nin sitesinden sandık sonucu alıp "YSK diye" yedirmeye çalışıyorlar. YSK sitesinden girilen verilere bakamıycak kadar Terlik bunlar. Dikkat edin paylaşımlarda ASLA YSK SİTESİNİ vermezler, CHP SİTESİNİ verirler. Çünkü bunlar terliklerin gerçekleri değil sadece CHP ne derse onu bilmesini isterler.

1.5 milyonluk TROLL ordusunu 40.000 kişilik çoban gruplarıyla güdüyorlar. Bunlar YSK da girilen sandık sonuçlarına bakamazlar (!) Bakabilecek yürekleri yok (!) Bunlara, çobanları ne yalan bildirirse TEK GÖREVLERİ o yalanları yaymak....

Mert

80+ Silver
Nasıl bu oy dağılımı mümkün olabilir diye merak ediyordum ki konuda görmüş oldum, gerçekten istediğim kalitede bir çevreye sahipmişim.

Maryo

80+ Platinum
En İyi Cevap
1
Acil girip kullandığınız oyları kontrol ediniz eğer uyumsuzluk görürseniz imzalı tutanaklardan acil bildirin.
Soruyorum.
Çalmayan adam var mı?
Bir taraf bunlar çalıyor diyor diğer taraf onlar çalıyor diyor ama yook iki taraf kabul eder mi yok.
Bu ülkede zaten ya sağcıda ya solcuda suç.
Sandıklarına sahip çıkmaları için para alan insanlar bunları yapıyorsa bu partilerin sorunu.
Ama yok gitsin kaybeden oy çalındı diye ağlansın ama kazanan yok.
İstanbul'da da gördük bu seçimde de

Arthur♛Morgan

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,590
İsim
sefa korkmaz
İlgilendiği Kategoriler
Red Dead Redemption ve Rockstar ile ilgili her şeye ilgim var
Instagram
sfakorkmaz
Eğer haklı olsaydın bu kadar metne ihtiyacın olmazdı bence.
Aynen, insanlar neden birkaç cümle ile her şeyi anlatabilecekken kitap falan yazıyorlar anlamış değilim, beyinleri yok galiba.

millet kime inanacağına şaşırdı bende dahil

artık parti tutmaya gerek yok
diğer seçim hiçbiri yok

.türk lirasını 2013-14
değerine geri getirecek

.700tl dolu kiralık evlerin
dolu olduğu

.300k aldığmız evin 3mm
olmamasına sağlayacak

.mültecileri güvenli bir şekilde geri gönderen

.Tarımı ve hayvancılığı destekleyen

.Fabrikalar açan

Bir liderin gelmesi lazım
Mucize olsa da Atam gelse

baid

80+ Silver
En İyi Cevap
5
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,391
İsim
berk
1684449774006.png

100 oy yanlış girilmiş sadece denk geldigim bir sandık

Umut0526

80+ Silver
Bu forumda hep saygımı korumaya çalıştım ama sizin gibi kazanamayınca buralara konular açıp ağlayanları görünce artık saygı bitti.
Neden yediremezsinizki kimse bir şey çalmadı her sandıkta ki görevliler görevini yaptı bırakın bu işleri bu şekilde 2.tura kadar ağlamaya devam edin 2.turdan sonra bir 5 yıl daha susarsınız diye düşünüyorum.
Sinan Oğan da aynı Muharrem İnce nasıl dolaylı yoldan Erdoğan dediyse o da öyle diyecek. Siyasette her şey sizin aklınız yetmeyecek kadar belirlenmiş bir çizgide. Bir tarafta vatansever İnce,Oğan,Erdoğan gibi insanlar diğer tarafta abd manda taraftarı Kılıçtaroğlu. Atamın 110 yıl önce bu vatan için yaptığı bağımsızlık mücadelesi artık 2023 seçimlerinde bize bir örnek oldu ve milli bağımsızlık için bu halk tekrar Erdoğan dedi. Evet gerekirse aç kalırım ama vatanımı satmam.
Huda par ı falan da geçin siyasette bu denli bir Erdoğan huda par başkanı ile ittifak yaptı ama bu sadece Erdoğana duyulan saygilarindan dolayı. Bugün kadın haklarına en çok sahip çıkan kişidir Erdoğan o geldiğinden beri kimsenin giyimine kuşamına yaşamına müdahale edilmemiş aksine kişisel hak ve özgürlükler artmıştır.
Tek sorun vardır liyakat ama bu ülkede kimse liyakatı getiremeyeceği için bu konuda bir şey demeyeceğim.
Saygısızlık ettiysem affedin buraya yazdıklarıma saygı duymayacaginizi bilerek bunları yazıyorum Tek amacım milli bir bilinç oluşturmak.
bruh
kk nın oylarının fazla olduğu sandıklara itiraz edip bende seçimi kazanırım o zaman :D

Status
Bu konu kilitlenmiştir.
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,021,318
Üyeler
161,837
Son üye
utku3520
Top Bottom