Neler Yeni

Hırsızlık Vakası Bir Şey Olurmu

ExploiT

80+ Bronze
Artık Açılmaz Lakin Keşke Başınız Belaya Girseydi De Cezanızı Tam Olarak Alsaydınız, Hırsızlık Hafif Değil Yüz Kızartıcı Bir Suç
Kesinlikle katılıyorum. Keşke ceza alsalardı da akılları başlarına gelseydi. İnsan başkasının hakkına nasıl el uzatır anlamıyorum.

Dahası  
Reaksiyon skoru
3,931
İsim
Sir Alex Ferguson
İlgilendiği Kategoriler
Konsol, Eğitim, Yazılım-Kodlama
Hem kitap çalıyorsun hemde yüzsüz gibi anlatıyorsun? Keşke dava açsalar size.

Earth

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
339
İsim
Earth
Az utanman olsa konuyu açmazdın

crazyboy40

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,566
İsim
Samet Kaya
ppnin ahmet kaya olması işleri daha çirkin bir hale getiriyor

Maryo

80+ Platinum
En İyi Cevap
1
Bügün DR dan arkadaş çantasına 580 TL değerinde Kitaplar koydu ben de yanında olduğum için yakalandık arka tarafa aldılar kimlik fotokopisi çektiler bizi güvenliğe verdiler allahtan güvenlik kral çıktı bizle iyi konuştu biz de dürüst gibi söyledik ama polis felan gelmedi müdür fotomuzu çekti ben güvenlikten çıkarken bir şey olurmu dedim olmaz dedi eyvallah abi sagol diyerek çıktık bu arada 580 TL bizden ücreti aldılar .Sizce bir şey olurmu yaşlar 16
Mesaj otomatik birleştirildi:

Arkadaşlar çok pişman olduk aileme haber vermediler ama dava açarlarmı nolur bilgilendirin uyuyamadım
Yaptığın suç suç aklın alıyor mu?

İbrahim_Talha

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,954
İsim
İbrahim Talha DEMİR
Hocam bu mabad korkusu yeter de artar adam 16 yaşında hayatının kararmasına gerek yok.
Hocam 16 yaşında bir insanın aklı her şeye yetiyor. 580 TL'Lik kitap çalarsa ve eğer o ceza almadan kurtulursa emin olun aynı şeyi tekrar yapar. Bu sefer yakalanmayacağım yakalansam da bir şey olmaz diyerek. Ondan dolayı kesinlikle bir ceza almalı.

-Akın Taşkan-

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,859
İsim
Akın Taşkan
Hocam 16 yaşında bir insanın aklı her şeye yetiyor. 580 TL'Lik kitap çalarsa ve eğer o ceza almadan kurtulursa emin olun aynı şeyi tekrar yapar. Bu sefer yakalanmayacağım yakalansam da bir şey olmaz diyerek. Ondan dolayı kesinlikle bir ceza almalı.
Akıl basıyor da nefse söz mü geçiyor? Tecrübesini yaşamış ben yapmaz diyorum ama böyle bir durum olsaydı tabi ki de polise veya güvenliğe söylerdim malın sahibi anca affedebilme yetkisine sahip.

Kartal34

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,634
İsim
Yok
Birdaha benzer bir şey yaparsanız bu da görülür ve bu sefer bu kadar kolay atlatamazsınız. Şimdilik bir şey olacağını sanmam ama birdaha benzer bir şey yapmayı aklınızın ucundan bile geçirmeyin derim.

İbrahim_Talha

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,954
İsim
İbrahim Talha DEMİR
Akıl basıyor da nefse söz mü geçiyor? Tecrübesini yaşamış ben yapmaz diyorum ama böyle bir durum olsaydı tabi ki de polise veya güvenliğe söylerdim malın sahibi anca affedebilme yetkisine sahip.
O da var. Malın sahibi onlar değil en azından polise verilmesi gerekiyordu. Kanunen doğru suçu da verirlerdi zaten.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,067,360
Üyeler
169,563
Son üye
tasiyicii
Top Bottom