Ben yazmadım kuzenim yazmış.Arkadaşlar ben yapmadım arkadaş atmış bende arkadaşımı satmamak için suçu ona atmadım yanlış anlaşıldı .
Tamam dostum kitap çalmadığın için en dürüst sensinAdama bak kitap çalmaya yelteniyor bir de gelip burada bunu anlatıyor nasıl bir rahatlık nasıl bir yüzsüzlük lan bu olum kimsin lan sen
Sen çok şey çalmışsın belli bu cümlenden bunu anladım meşrulaştırma şu muhabbeti.Tamam dostum kitap çalmadığın için en dürüst sensin
yüksek burjuvazi kesimi aslında bizim amaç öyle idi burdan çalıp okumaya muhtaç insanlara vermek yada bunları satıp bagış yapmaktı.Hocam olan olmuş dava açmazlar ama amaç neydi merak ettim? Aynı zamanda takdir de ettim nedeni ise D R den çalmanız. Bir şey çalacaksanız rica ediyorum esnaflar yerine zincir yerlerden çalın.
Senin yalanını s..evsinler. Fotoğraflarınızı diğer avm lere gönderecekler. Kimlikleriniz ve güvenlik kamerası kayıtlarınızıda öyle. Diğer avmlerde resimleriniz paylaşılacak bu şahıslar gelirse dikkatli olun diye mağazalar uyarılacak. Daha önce mağazacılık yaptım. Emin ol kaşar çalan adamın bile yüzlerce mağazada resmi ve videosu vardı. Ayrıca şirketlerde mağaza müdür toplantıları yapılır ve olası hırsızlıkların nasıl olacağı gösterilir. Sizide orda izletecekler.yüksek burjuvazi kesimi aslında bizim amaç öyle idi burdan çalıp okumaya muhtaç insanlara vermek yada bunları satıp bagış yapmaktı.
Aynen kankayüksek burjuvazi kesimi aslında bizim amaç öyle idi burdan çalıp okumaya muhtaç insanlara vermek yada bunları satıp bagış yapmaktı.
* İlk yorumda arkadaşım çantasına koydu diyorsun, sonra ben görmedim koymuş diyorsun ? Sen gözcülük yapmadıysan bende bişey bilmiyorum bu hayatta. Ve sen masum değilsin.yüksek burjuvazi kesimi aslında bizim amaç öyle idi burdan çalıp okumaya muhtaç insanlara vermek yada bunları satıp bagış yapmaktı.