Neler Yeni

Hırsızlık Vakası Bir Şey Olurmu

Yusuf Yıldırım

80+ Silver
Arkadaşlar ben yapmadım arkadaş atmış bende arkadaşımı satmamak için suçu ona atmadım yanlış anlaşıldı .

Margot Robbie

80+ Titanium
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
61,475
İsim
Margot Robbie
İlgilendiği Kategoriler
YKS, İskandinav mitolojisi

Juiclair0

80+ Silver
Adama bak kitap çalmaya yelteniyor bir de gelip burada bunu anlatıyor nasıl bir rahatlık nasıl bir yüzsüzlük lan bu olum kimsin lan sen
Tamam dostum kitap çalmadığın için en dürüst sensin

Kamina

80+ Platinum
En İyi Cevap
1

bıraktım

80+ Bronze
Arkadaşlarına dikkat et ne demişler üzüm üzüme baka baka kararır
Bana dostunu söyle senin kim olduğunu soyliyim kurunun yanında yaş da yanar

Adamlar parayı cukkalamış zaten beleşe, bir şey yapacaklarını sanmıyorum da bizim arkadaşlar A101'den çikolata çalmışlardı ben de onları durakta bekliyordum, mağaza sorumlusu yakalayıp güvenlik odasında dövüp paraları da alıp posta koymuş.

En İyi Cevap
3
O değide hadi çaldınızda 600 liralık neden çaldınız hiç mi mantık yok.

123kral14

80+ Silver
Hocam olan olmuş dava açmazlar ama amaç neydi merak ettim? Aynı zamanda takdir de ettim nedeni ise D R den çalmanız. Bir şey çalacaksanız rica ediyorum esnaflar yerine zincir yerlerden çalın.

Yusuf Yıldırım

80+ Silver
Hocam olan olmuş dava açmazlar ama amaç neydi merak ettim? Aynı zamanda takdir de ettim nedeni ise D R den çalmanız. Bir şey çalacaksanız rica ediyorum esnaflar yerine zincir yerlerden çalın.
yüksek burjuvazi kesimi aslında bizim amaç öyle idi burdan çalıp okumaya muhtaç insanlara vermek yada bunları satıp bagış yapmaktı.

Spektrumdx3

80+ Silver
En İyi Cevap
1
yüksek burjuvazi kesimi aslında bizim amaç öyle idi burdan çalıp okumaya muhtaç insanlara vermek yada bunları satıp bagış yapmaktı.
Senin yalanını s..evsinler. Fotoğraflarınızı diğer avm lere gönderecekler. Kimlikleriniz ve güvenlik kamerası kayıtlarınızıda öyle. Diğer avmlerde resimleriniz paylaşılacak bu şahıslar gelirse dikkatli olun diye mağazalar uyarılacak. Daha önce mağazacılık yaptım. Emin ol kaşar çalan adamın bile yüzlerce mağazada resmi ve videosu vardı. Ayrıca şirketlerde mağaza müdür toplantıları yapılır ve olası hırsızlıkların nasıl olacağı gösterilir. Sizide orda izletecekler.

Spektrumdx3

80+ Silver
En İyi Cevap
1
* İlk yorumda arkadaşım çantasına koydu diyorsun, sonra ben görmedim koymuş diyorsun ? Sen gözcülük yapmadıysan bende bişey bilmiyorum bu hayatta. Ve sen masum değilsin.
* Tek derdin dava edilecek miyim korkusu zerre utanmıyorsun. Yakalanmasaydın aynı mağazayı defalarca soyardın.
* Kitapları satıp bağış yapacağını söylemişsin ve bunu yüksek kesimden çaldığını belirtmişsin, yakalanıncada parasını verdik demişsin. Madem paran var neden çalıyorsun. Cebinde 580 lira ile gezen öğrenci hangi kesimde birader.kendi paranla hayır işle. Robinhood musun sen ?

Top Bottom