Neler Yeni

Hisse halka arzı hakkında

oaK´

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,540
İsim
Olcay akbulut
selamlar ben bu olayı yeni duydum ve risk oranı diğer yatırım araçlarına göre daha düşükmüş sanırım öyle anladım. çok küçük bi miktarda yatırım yapmak istiyorum olayı kavramak adına ancak iş bankası hata veriyor yatırım heabı açtım içine para yatırdım vs ancak yatırımın fonu teminat değeri 0 tl yazıyor ve bu benim yatırım limitimmiş sanırım onu nasıl yükseltebilirim?

ek olarak halka arz hissesinde hangi şirketlere yatırım yapmak daha mantıklı olur? Yardımcı olabilecek varsa çok sevinirim

Megan

80+ Silver
selamlar ben bu olayı yeni duydum ve risk oranı diğer yatırım araçlarına göre daha düşükmüş sanırım öyle anladım. çok küçük bi miktarda yatırım yapmak istiyorum olayı kavramak adına ancak iş bankası hata veriyor yatırım heabı açtım içine para yatırdım vs ancak yatırımın fonu teminat değeri 0 TL yazıyor ve bu benim yatırım limitimmiş sanırım onu nasıl yükseltebilirim?

ek olarak halka arz hissesinde hangi şirketlere yatırım yapmak daha mantıklı olur? Yardımcı olabilecek varsa çok sevinirim
düşük bütçeyle gireceksen eşit dağıtım olan halka arzlara girebilirsin.

sveaz

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
846
İsim
ahmet ali özmert
selamlar ben bu olayı yeni duydum ve risk oranı diğer yatırım araçlarına göre daha düşükmüş sanırım öyle anladım. çok küçük bi miktarda yatırım yapmak istiyorum olayı kavramak adına ancak iş bankası hata veriyor yatırım heabı açtım içine para yatırdım vs ancak yatırımın fonu teminat değeri 0 TL yazıyor ve bu benim yatırım limitimmiş sanırım onu nasıl yükseltebilirim?

dostum her zaman her şeyde risk var risksiz diye girmeni önermem

oaK´

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,540
İsim
Olcay akbulut
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
dostum her zaman her şeyde risk var risksiz diye girmeni önermem
hocam risksiz demedim zaten riski daha düşük dedim risk olduğunu biliyorum yoksa
Mesaj otomatik birleştirildi:

düşük bütçeyle gireceksen eşit dağıtım olan halka arzlara girebilirsin.
hocam hiç birine giremiyorum tam anlamadım nasıl seçeceğimi veya nasıl yatırım yapacağımı. Yatırım yapmak için belirli günler mi oluyor altta tarih yazıyor çünkü

sveaz

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
846
İsim
ahmet ali özmert
hocam risksiz demedim zaten riski daha düşük dedim risk olduğunu biliyorum yoksa
europower geçen gün eşit bir şekilde halka arza çıkmış ve güzel kaar da getirmiş öyle fırsatlar yakalarsanız girebilirsiniz düşük bütçeler ile ama eşit dağıtım olunca da sadece belirli bir hisse alabiliyorsunuz daha fazla hisse isterseniz başka akrabalarınızın vs hesapları ile almanız lazım

oaK´

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,540
İsim
Olcay akbulut
europower geçen gün eşit bir şekilde halka arza çıkmış ve güzel kaar da getirmiş öyle fırsatlar yakalarsanız girebilirsiniz düşük bütçeler ile ama eşit dağıtım olunca da sadece belirli bir hisse alabiliyorsunuz daha fazla hisse isterseniz başka akrabalarınızın vs hesapları ile almanız lazım
o çok önemli değil ya 500 tl bütçem var sırf olayı öğrenmek için, baktım kavradım olayı sonra akraba olaylarına girerim :D

ama işte yatıramıyorum hiç bi şekilde para, yatırım fonu teminat değeri diye bi şey var o 0 tl olarak gözüküyor

sveaz

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
846
İsim
ahmet ali özmert
o çok önemli değil ya 500 TL bütçem var sırf olayı öğrenmek için, baktım kavradım olayı sonra akraba olaylarına girerim :D
hocam vallahi yatırım tavsiyesi değil de ben bayramda topladığım paraların yarısını dolar yarısını altın yaptım sizi bilemem

oaK´

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,540
İsim
Olcay akbulut
Çoğu yatırımdan bana göre daha az riskli ama kaybedersem de kazanırsandan çok kaybedersin bir tek bana kalırsa denge hakim
genelde kaybetmek mi daha olası yoksa kazanmak mı hocam

hocam vallahi yatırım tavsiyesi değil de ben bayramda topladığım paraların yarısını dolar yarısını altın yaptım sizi bilemem
hocam dolar değilde altın bende almak istiyorum, nereden almam lazım? bizim kuyumculara güvenmiyorum ben

Megan

80+ Silver

hocam hiç birine giremiyorum tam anlamadım nasıl seçeceğimi veya nasıl yatırım yapacağımı. Yatırım yapmak için belirli günler mi oluyor altta tarih yazıyor çünkü
evet belli tarihler oluyor mesela cwene'ye şu an girebilirsiniz. Ben ziraat yatırımdan giriyorum iş bankası nasıl oluyor bilmiyorum

Doğru hamleleri yaparsan kazanırsın ama burası Türkiye burdaki piyasa çok riskli ama eğlenceli
halka arzlar şu an çok mantıklı. Eskiden ikinci günden taban yapabiliyordu ama şimdi yine güzel kazandırıyor

oaK´

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,540
İsim
Olcay akbulut
evet belli tarihler oluyor mesela cwene'ye şu an girebilirsiniz. Ben ziraat yatırımdan giriyorum iş bankası nasıl oluyor bilmiyorum
aynn hocam şuan sadece cwene gözüküyor ama para yatıramıyorum işte yarın bitiyor sanırım

Megan

80+ Silver
europower, cwene falan +1000tlik lot veriyor ve güzel kazandırıyor. Oransalda şirketler çok yüklü miktarda girdiğinden normal katılımcılara çok ekmek yedirmiyor

aynn hocam şuan sadece cwene gözüküyor ama para yatıramıyorum işte yarın bitiyor sanırım
internette , youtubede yaşadığın sorunun çözümü yok mu tam olarak ne hatası alıyorsun?

Top Bottom