Bankaların mobil uygulamalarından alım-satım yapabilirsin. Ama bankalar komisyonu çok alıyor. Birde bazı güvenilir aracı kurumlar oluyor komisyon oranı bankaya oranla daha düşük onları kullanabilirsin. Aynı şekilde siteden banka hesabına direk çekebiliyorsun.Hisse nedir,nasıl alınır,değerlenince nerden çekebiliriz?
Mesela diyelim Adel'den hisse aldık.Bunu başka bir yerden alamıyoruz mu?Başka yerde satamıyor muyuz?Bankaların mobil uygulamalarından alım-satım yapabilirsin. Ama bankalar komisyonu çok alıyor. Birde bazı güvenilir aracı kurumlar oluyor komisyon oranı bankaya oranla daha düşük onları kullanabilirsin. Aynı şekilde siteden banka hesabına direk çekebiliyorsun.
Peki hisseyi hangi güvenilir siteden alcam?Hayır bildiğim kadarıyla aldığın platformdan satış yapabiliyorsun.(eğer sorunu doğru anladıysam )
Şimdi bir site öneririm onların şeyliği tutar bişeler olur falan filan.Peki hisseyi hangi güvenilir siteden alcam?
Değerlendiklerini hangi siteden takip ederim?
Sorun olursa sor bana. Tradingview üstünden takip et durumları ve hisseleri. Herhangi bir internet/ mobil bankacılık üstünden alabilirsin. İş bankası ve ziraat en tercih edilenler.Peki hisseyi hangi güvenilir siteden alcam?
Değerlendiklerini hangi siteden takip ederim?
İstediğin yerden istediğin miktarda alabilirsin, komisyon falan bunlara takılma bunlar 10 bin lirada 10 tl gibi bir ücrettir maksimum büyük düşün.Mesela diyelim Adel'den hisse aldık.Bunu başka bir yerden alamıyoruz mu?Başka yerde satamıyor muyuz?
Komisyonu çok alıyormuş banka.
Mesut çevik game stop olayında mükemmel anlatmıştı bakabilirsinizHisse nedir,nasıl alınır,değerlenince nerden çekebiliriz?
Bitcoin hakkında bilgin olduğunu düşünmüyorum.Uygulamalar veya internet sitesi aracılığıyla hisse senedi alabilirsin, bitcoin falan böyle şeyleri geç bitcoin i denetleyen bir kurum bile yok dünyada. Alış/satış için emir iletiyorsun şu fiyattan şu kadar miktar satıcam diye emrin borsaya iletiliyor eğer o fiyata gelirse emir gerçekleşiyor ve para 1-2 gün içinde hesabına yatıyor.
Mesaj otomatik birleştirildi:
İstediğin yerden istediğin miktarda alabilirsin, komisyon falan bunlara sakın takılma bunlar 10 bin lirada 10 TL gibi bir ücrettir maksimum büyük düşün.
Eh işte, demek istediğim borsa istanbul gibi bir muhatabın yok.Bitcoin hakkında bilgin olduğunu düşünmüyorum.
Tabiiki biliyorum fakat şuan konunun al sat kısmındayız. Blockchain ağına emir gönderio almıyorsun coin i. Borsalar üstünden yapılıyor. Güvenilir bir olay, işi bilene kazandırır.Eh işte, demek istediğim borsa istanbul gibi bir muhatabın yok. Neden illegal işlerde bitcoin kullanılır bilir misin?