Neler Yeni

hız testi pingi

Lectre

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
8
İsim
mehmet özcan
arkadaşlar merhaba internet sağlayıcımın modemini kullanırken hız testinde 17 filan ping alıyordum sonra yeni modem aldım (asus dsl n16) ping 27 ile 30 arasında değişiyor bu neyden kaynaklı olabilir

Oneomous

80+ Gold
En İyi Cevap
3
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,485
İsim
Adem
Eğer wifi ile bağlanıyorsan wifi kalitesi ile vs alakalı olabilir onun harici kablolu ile bağlandığın zaman modemin kalitesi var mıdır bilemiyorum

Ouzkskn

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,345
İsim
....
İnternet sağlayıcınızın modemi o sağlayıcıya özel olarak üretildiği için. Arayüzde bazı ayarlar farklı olabilir. Bu yüzden dolayı bu ping farkına maruz kalmış olabilirsiniz. Genel satılan bir modem olduğu için. Arayüzü bana biraz karışık geliyordu. Arayüz ayarlarını otomatik olarak mı yaptınız Manuel mi _?

Çınar Yaşar

80+ Gold
Benim ping Korona'dan önce 20'den aşşağıya düşünüyordu şimdi 300ms sürekli

Lectre

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
8
İsim
mehmet özcan
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
İnternet sağlayıcınızın modemi o sağlayıcıya özel olarak üretildiği için. Arayüzde bazı ayarlar farklı olabilir. Bu yüzden dolayı bu ping farkına maruz kalmış olabilirsiniz. Genel satılan bir modem olduğu için. Arayüzü bana biraz karışık geliyordu. Arayüz ayarlarını otomatik olarak mı yaptınız Manuel mi _?
otomatik kendısı yaptı

Lectre

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
8
İsim
mehmet özcan
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
O zaman modemden kaynaklı.
Wifi ile bağlanıyorsanız kablolu bağlantı deneyin.
kablolu zaten testlerimin hepsi kabloludan
Mesaj otomatik birleştirildi:

modemi taktığımda hızlı kurulum diye karsıma gelıyor direk oradan yaptım manuelde yapılıyorda anlamadığım için hızlıdan devam ettım ınternet sağlayıcımda videoda hızlı kurulumdan gosteriyor

The Magma Boss

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,464
İsim
Emir
kablolu zaten testlerimin hepsi kabloludan
Mesaj otomatik birleştirildi:

modemi taktığımda hızlı kurulum diye karsıma gelıyor direk oradan yaptım manuelde yapılıyorda anlamadığım için hızlıdan devam ettım ınternet sağlayıcımda videoda hızlı kurulumdan gosteriyor
İnternet servis sağlayıcınızı arayıp görüşün bence. Bizim halledebileceğimiz bir konu gibi durmuyor.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,031,388
Üyeler
163,488
Son üye
tyiklhmni987
Top Bottom