hız testi pingi

Lectre

80+
Reaksiyon skoru
8
arkadaşlar merhaba internet sağlayıcımın modemini kullanırken hız testinde 17 filan ping alıyordum sonra yeni modem aldım (asus dsl n16) ping 27 ile 30 arasında değişiyor bu neyden kaynaklı olabilir

Eğer wifi ile bağlanıyorsan wifi kalitesi ile vs alakalı olabilir onun harici kablolu ile bağlandığın zaman modemin kalitesi var mıdır bilemiyorum

İnternet sağlayıcınızın modemi o sağlayıcıya özel olarak üretildiği için. Arayüzde bazı ayarlar farklı olabilir. Bu yüzden dolayı bu ping farkına maruz kalmış olabilirsiniz. Genel satılan bir modem olduğu için. Arayüzü bana biraz karışık geliyordu. Arayüz ayarlarını otomatik olarak mı yaptınız Manuel mi _?

Benim ping Korona'dan önce 20'den aşşağıya düşünüyordu şimdi 300ms sürekli

İnternet sağlayıcınızın modemi o sağlayıcıya özel olarak üretildiği için. Arayüzde bazı ayarlar farklı olabilir. Bu yüzden dolayı bu ping farkına maruz kalmış olabilirsiniz. Genel satılan bir modem olduğu için. Arayüzü bana biraz karışık geliyordu. Arayüz ayarlarını otomatik olarak mı yaptınız Manuel mi _?
otomatik kendısı yaptı

O zaman modemden kaynaklı.
Wifi ile bağlanıyorsanız kablolu bağlantı deneyin.
kablolu zaten testlerimin hepsi kabloludan
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

modemi taktığımda hızlı kurulum diye karsıma gelıyor direk oradan yaptım manuelde yapılıyorda anlamadığım için hızlıdan devam ettım ınternet sağlayıcımda videoda hızlı kurulumdan gosteriyor

kablolu zaten testlerimin hepsi kabloludan
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

modemi taktığımda hızlı kurulum diye karsıma gelıyor direk oradan yaptım manuelde yapılıyorda anlamadığım için hızlıdan devam ettım ınternet sağlayıcımda videoda hızlı kurulumdan gosteriyor
İnternet servis sağlayıcınızı arayıp görüşün bence. Bizim halledebileceğimiz bir konu gibi durmuyor.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,176,742
Üyeler
186,785
Son üye
Heraae
Geri