otomatik kendısı yaptıİnternet sağlayıcınızın modemi o sağlayıcıya özel olarak üretildiği için. Arayüzde bazı ayarlar farklı olabilir. Bu yüzden dolayı bu ping farkına maruz kalmış olabilirsiniz. Genel satılan bir modem olduğu için. Arayüzü bana biraz karışık geliyordu. Arayüz ayarlarını otomatik olarak mı yaptınız Manuel mi _?
İnternet servis sağlayıcınız ile görüşüp manuel olarak yapın.otomatik kendısı yaptı
nasıl yani internet sağlayıcım benım yaptıgım şekilde göstermiş bende öyle yaptımİnternet servis sağlayıcınız ile görüşüp manuel olarak yapın.
O zaman modemden kaynaklı.nasıl yani internet sağlayıcım benım yaptıgım şekilde göstermiş bende öyle yaptım
kablolu zaten testlerimin hepsi kabloludanO zaman modemden kaynaklı.
Wifi ile bağlanıyorsanız kablolu bağlantı deneyin.
İnternet servis sağlayıcınızı arayıp görüşün bence. Bizim halledebileceğimiz bir konu gibi durmuyor.kablolu zaten testlerimin hepsi kabloludan
Mesaj otomatik birleştirildi:
modemi taktığımda hızlı kurulum diye karsıma gelıyor direk oradan yaptım manuelde yapılıyorda anlamadığım için hızlıdan devam ettım ınternet sağlayıcımda videoda hızlı kurulumdan gosteriyor
teşekkürler ilgilendiğin içinİnternet servis sağlayıcınızı arayıp görüşün bence. Bizim halledebileceğimiz bir konu gibi durmuyor.
Rica ederim ne demek dostum.teşekkürler ilgilendiğin için