SelimAkoguz
80+ Bronze
Dahası
- Reaksiyon skoru
- 210
- İsim
- Selim
Arkadaşlar speedtest ve turknet üzerinde hız testi sağladığımda gayet iyi değerler alıyorum.
Fakat kick üzerinde yayın yaparken bitrate 100-200 gibi sayılara bile düşebiliyor. Bunun nedeni ne olabilir?
Bir de hiztesti.com.tr gibi bir yerden test yaptım doğruluğunu bilmiyorum fakat aldığım değerlere çok yakın sonuç çıkardı kesinlikle
Kick yayını esnasında hiztesti.com.tr sonucu:
Kick yayını sonrası hiztesti.com.tr sonucu:
Yayın esnasında yaptığım speedtest ve turknet sonuçları:
Superbox kullanmaktayım, bundan 2 gün öncesine kadar hiç bir problem yoktu ve çok iyi şekilde yayın verebiliyordum da inderme de yapabiliyordum fakat 2 gündür böyle rezil bir durum yaşanıyor, hız testleri bir birinden bağımsız bu nedir sebebi ne olabilir? Clouflare DNS ve Goodbyedpi kullanıyorum
Not: Cloudflare ve Goodbyedpi etkisi yok, onsuz da sonuçlar aynı.
Fakat kick üzerinde yayın yaparken bitrate 100-200 gibi sayılara bile düşebiliyor. Bunun nedeni ne olabilir?
Bir de hiztesti.com.tr gibi bir yerden test yaptım doğruluğunu bilmiyorum fakat aldığım değerlere çok yakın sonuç çıkardı kesinlikle
Kick yayını esnasında hiztesti.com.tr sonucu:
Kick yayını sonrası hiztesti.com.tr sonucu:
Yayın esnasında yaptığım speedtest ve turknet sonuçları:
Superbox kullanmaktayım, bundan 2 gün öncesine kadar hiç bir problem yoktu ve çok iyi şekilde yayın verebiliyordum da inderme de yapabiliyordum fakat 2 gündür böyle rezil bir durum yaşanıyor, hız testleri bir birinden bağımsız bu nedir sebebi ne olabilir? Clouflare DNS ve Goodbyedpi kullanıyorum
Not: Cloudflare ve Goodbyedpi etkisi yok, onsuz da sonuçlar aynı.