QWuiet
80+ Bronze
Hee göremedim pardon. Ara sor o zamanAma hızımı 50'den 100'e çıkartmışlar ve fiyat bindirmişler. Yinde kâra geçemedim.
Hee göremedim pardon. Ara sor o zamanAma hızımı 50'den 100'e çıkartmışlar ve fiyat bindirmişler. Yinde kâra geçemedim.
35mbps paket benimde 41 download sabitlemişler. Upload 6 dan 12 e yükselmiş. Miş değil biliyordum olacağını zaten sebebide türktelekom hız artışı yaptı genel olarakArkadaşlar merhabalar ben şu anda 50 Mbps türk telekom fiber kullanıyorum ancak son 3 gündür hızım 90 Mbps'lerde. Biliyorum bu durum kötü değil ancak 3 ay bedava kampanyasından dolayı mı yoksa 50 olan hızı 100'e mi yükselttiler anlayamadım. Sonradan demesinler hızınız 100 Mbps falan ondan dolayı gerildim. Sizce neden kaynaklanmış olabilir?
Yok hocam benim hızımı 50 Mbps'den 100 Mbps'ye almışlar, o yüzden yükselmiş. Çağrı merkezini arayarak düzelttirdim. Şu anda 50-51 Mbps alıyorum olması gerektiği gibi. Ancak dediğiniz olay bazen oluyor bende de, Steam'de indirme yaparken hızımın arada bi yükseldiğini görüyorum.35mbps paket benimde 41 download sabitlemişler. Upload 6 dan 12 e yükselmiş. Miş değil biliyordum olacağını zaten sebebide türktelekom hız artışı yaptı genel olarak