Neler Yeni

Hızlı cevap lazım pasaport hakkında

zPastwL

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
197
İsim
zPastwL
Steam
https://steamcommunity.com/profiles/76561199092456241/
Steam ID
76561199092456241
Discord
zpastwl
Twitch
zPastwL
YouTube
zPastwL
Selamlar 17 yaşındayım bordo pasaport defter almak istiyorum şuan ki ücreti 790₺ yılbaşından sonra zam geleceği için olsun istiyorum ve randevu çok erken saatte var yarına gidemeyeceğim muhtemelen randevuyu bugün alsam ama randevu tarihi yılbaşından sonra olursa ücret 790₺ mi yoksa zamlı fiyattan mı alınır
Mesaj otomatik birleştirildi:

ve bir sorum daha var oturduğumuz ilçenin nüfus müdürlüğümü yoksa farklı müdürlüğe gidebiliyor muyuz

crcyle

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
31
İsim
crcyle mert
knk farketmez hangi ilçede gidersen git. Ama randevu oluşturursan nasıl olur kesin bişey diyemem. 17 yaşında olduğun için tek gidemezsin herhalde.

zPastwL

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
197
İsim
zPastwL
Steam
Steam ID
76561199092456241
Discord
zpastwl
Twitch
zPastwL
YouTube
zPastwL
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
knk farketmez hangi ilçede gidersen git. Ama randevu oluşturursan nasıl olur kesin bişey diyemem. 17 yaşında olduğun için tek gidemezsin herhalde.
tek gitmek değilde hem saat geç şuan sabah erken kalkmamın imkanı yok ve gitti zaten sadece ücreti merak ediyorum bugün alırsam ama randevu yılbaşından sonraysa zamlı fiyatı mı ödeyeceğim yoksa şuan ki zamsız fiyattan mı

crcyle

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
31
İsim
crcyle mert
tek gitmek değilde hem saat geç şuan sabah erken kalkmamın imkanı yok ve gitti zaten sadece ücreti merak ediyorum bugün alırsam ama randevu yılbaşından sonraysa zamlı fiyatı mı ödeyeceğim yoksa şuan ki zamsız fiyattan mı
bence uyuma git öde git al

zPastwL

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
197
İsim
zPastwL
Steam
Steam ID
76561199092456241
Discord
zpastwl
Twitch
zPastwL
YouTube
zPastwL
bence uyuma git öde git al
hocam çok uzakta var keşke daha önce hatırlasaydım da bu saate kaldı en erkeni 2 ocak yakında ki 3 ocak peki 3 ocağa alırsam zamlı fiyattan mı ödüyoruz

crcyle

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
31
İsim
crcyle mert
hocam çok uzakta var keşke daha önce hatırlasaydım da bu saate kaldı en erkeni 2 ocak yakında ki 3 ocak peki 3 ocağa alırsam zamlı fiyattan mı ödüyoruz
yani şuan randevuyu alsan defter bedelini ödesen internetten sonra randevun geldiğinde gidip yapıcan ama kesin mi mantıken böyle olur. Diğer türlü mantıksız geldi bana şuan defter bedeli 790tl. Yeni yıl geldikten sonra tekrar bi ödeme olmaz diye düşünüyorum. sence?

zPastwL

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
197
İsim
zPastwL
Steam
Steam ID
76561199092456241
Discord
zpastwl
Twitch
zPastwL
YouTube
zPastwL
yani şuan randevuyu alsan defter bedelini ödesen internetten sonra randevun geldiğinde gidip yapıcan ama kesin mi mantıken böyle olur. Diğer türlü mantıksız geldi bana şuan defter bedeli 790tl. Yeni yıl geldikten sonra tekrar bi ödeme olmaz diye düşünüyorum. sence?
hocam cuma gününe randevumu aldım en yakın Gaziemir vardı İzmir'de konaktayım cumaya aldım ücreti nereden ödüyoruz deneyelim bakalım oldu oldu olmadı yapacak bir şey yok

hocam defter için vergi dairesi sitesinde
Pasaport Değerli Kağıt Bedeli Ödeme mi yoksa Pasaport Harcı Ödeme mi defter için ödeyeceğim ücreti hangisine yapacağım

Son düzenleme:

crcyle

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
31
İsim
crcyle mert
hocam cuma gününe randevumu aldım en yakın Gaziemir vardı İzmir'de konaktayım cumaya aldım ücreti nereden ödüyoruz deneyelim bakalım oldu oldu olmadı yapacak bir şey yok
https://dijital.gib.gov.tr/hizliOdemeler/pasaportDegerliKagitBedeliOdeme
burdan ödeyebilirsin. Ödeikten sonra randevuya tc kmlik ve bir adet biyometrik foto yeterli olur. 18 olmaığın için büyüğününde yanında olması gerekecek herhalde

hocam defter için vergi dairesi sitesinde
Pasaport Değerli Kağıt Bedeli Ödeme mi yoksa Pasaport Harcı Ödeme mi defter için ödeyeceğim ücreti hangisine yapacağım
Pasaport Değerli Kağıt Bedeli Ödeme

Dahası  
Reaksiyon skoru
27
İsim
Enes Özkan
Selamlar 17 yaşındayım bordo pasaport defter almak istiyorum şuan ki ücreti 790₺ yılbaşından sonra zam geleceği için olsun istiyorum ve randevu çok erken saatte var yarına gidemeyeceğim muhtemelen randevuyu bugün alsam ama randevu tarihi yılbaşından sonra olursa ücret 790₺ mi yoksa zamlı fiyattan mı alınır

ve bir sorum daha var oturduğumuz ilçenin nüfus müdürlüğümü yoksa farklı müdürlüğe gidebiliyor muyuz
kral geçen sene aynı durumu yaşadım yıl başından önce ödemiştim seve seve tekrar ödettiler zamlı ücreti Tire'de falan boş olur muhtemelen oradaki myo'da okumuştum nüfusum Balıkesirdeydi sıkıntı yaşamadım.

zPastwL

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
197
İsim
zPastwL
Steam
Steam ID
76561199092456241
Discord
zpastwl
Twitch
zPastwL
YouTube
zPastwL
kral geçen sene aynı durumu yaşadım yıl başından önce ödemiştim seve seve tekrar ödettiler zamlı ücreti Tire'de falan boş olur muhtemelen oradaki myo'da okumuştum nüfusum Balıkesirdeydi sıkıntı yaşamadım.
kısaca vakit geçti ödeyeceğiz her türlü yapacak bir şey yok seneye gelecek zamdan etkilenmeyeceğim şuan o kafadan bakıyorum :D

(çaresizlikten)

Dahası  
Reaksiyon skoru
27
İsim
Enes Özkan
kısaca vakit geçti ödeyeceğiz her türlü yapacak bir şey yok seneye gelecek zamdan etkilenmeyeceğim şuan o kafadan bakıyorum :D

(çaresizlikten)
Hocam sistem falan değişmiştir diye bir ümit dene istersen şimdiden yatırmayı ama olmazsa ilk yatırdığın zamsız tutar geç iade ediliyor, yanlış hatırlamıyorsam 1 ay sürdü benim ücretin iade edilmesi

zPastwL

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
197
İsim
zPastwL
Steam
Steam ID
76561199092456241
Discord
zpastwl
Twitch
zPastwL
YouTube
zPastwL
Hocam sistem falan değişmiştir diye bir ümit dene istersen şimdiden yatırmayı ama olmazsa ilk yatırdığın zamsız tutar geç iade ediliyor, yanlış hatırlamıyorsam 1 ay sürdü benim ücretin iade edilmesi
Konak vergi dairesi yok işe bak nereden bulacağım anneme sordum dedi konağa bağlı ama balçovada dedi balçovada yok :D

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,036,133
Üyeler
164,254
Son üye
wekannsat
Top Bottom