By_raskolnikow
80+ Bronze
- Reaksiyon skoru
- 514
1k ya kadar oyun için kulaklık önerisi bekliyorum şimdiden teşekkürler
Marka hakkında pek bir bilgim yok sizce mantıklı mı![]()
Havit Gamenote H2002d Mikrofonlu Gaming Kulaklık Siyah/3.5mm Fişli Plug Takılabilir Mikrofon/ - Fiyatı, Yorumları
Havit Gamenote H2002d Mikrofonlu Gaming Kulaklık Siyah/3.5mm Fişli Plug Takılabilir Mikrofon/ yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.www.trendyol.com
Jbl Quantum 100 veya 200 alabilirsin butcen hangisine yetiyorsa tatmin eder1k ya kadar oyun için kulaklık önerisi bekliyorum şimdiden teşekkürler
Arkadaşım aynı marka biraz daha ucuz bir modelini aldı gayet memnun mkrofon ses kalitesi falan f/pMarka hakkında pek bir bilgim yok sizce mantıklı mı
Güncel kullanıyorum fiyatına göre en iyisi diyebilirim.Marka hakkında pek bir bilgim yok sizce mantıklı mı
Jbl mi o muGüncel kullanıyorum fiyatına göre en iyisi diyebilirim.
Jbl kullanmadım bilmiyorum. Yorumlara baktım biraz Havit daha çok kişi tarafından tercih edilmiş ve yorum yapılmış gibi geldi bana.Jbl mi o mu
Hocam internetten araştırdığım kadarıyla bu bütçeye göre en iyilerindenMarka hakkında pek bir bilgim yok sizce mantıklı mı
Peki gamenote modelini ki almalıyım yoksa düz modeli miHavit şuan kullanıyorum ve memnunum
7.1 var mıHocam internetten araştırdığım kadarıyla bu bütçeye göre en iyilerinden
H2002p modeli de var hangisi alinmaliPeki gamenote modelini ki almalıyım yoksa düz modeli mi
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
7.1 var mı
H2002P modelini kullanıyorum, 7.1 var ve mikrofon kalitesi de gayet tatmin edici.Peki gamenote modelini ki almalıyım yoksa düz modeli mi
7.1 var mı
H2002p modeli de var hangisi alinmali