Hızlı şarj adaptörü tavsiye

hocam birde şuna bakarmısnız xiaomi satıcı hepsiburada bu orjinalmi emin değilim ?
Xiaomi Mdy-08 Hızlı Şarj Aleti Adaptörü
https://www.hepsiburada.com/xiaomi-...i-adaptoru-p-HBV00000OENF1?magaza=Hepsiburada
Eğer orijinalse gerçekren güzel bir adaptör. Ben de 1.5 senden beri o adaptörün aynısını kullanıyorum ve batarya sağlığım neredeyse aynı. tabii ki kullanımdan kaynaklı bir kapasite azalması var ama 1.5 sene için gayet normal. Ama 2 çekinge belirticem. 1- o şarj aleti orijinal mi? 2- orijinal ise bile çok da hızlı bir şarj aleti değil. Hani yarı hızlı şarj performansı veriyor çünkü 5v 2a.

Eğer orijinalse gerçekren güzel bir adaptör. Ben de 1.5 senden beri o adaptörün aynısını kullanıyorum ve batarya sağlığım neredeyse aynı. tabii ki kullanımdan kaynaklı bir kapasite azalması var ama 1.5 sene için gayet normal. Ama 2 çekinge belirticem. 1- o şarj aleti orijinal mi? 2- orijinal ise bile çok da hızlı bir şarj aleti değil. Hani yarı hızlı şarj performansı veriyor çünkü 5v 2a.
hocam satıcı hepsiburada çakma ürün satıcakcaklarıno sanmıyorum sizden ricam sizde bakarmısınız orjinal mi diye siteye ona göre alım

Bu adaptör ondan çok daha kaliteli. Ayrıca amazonda şuan için mobil uygulama üzerinden alışveriş yaparsan 20 tl indirim alacaksın bu ürün için. 105 TL ye gelicek yani. Hani fiyatı 2 katı olabilir ama kalitesi ve performansı 20 kat falan o adaptörden. Hem gerçekten kaliteli, hem de 27w output seni çok çok uzun seneler idare eder.

Geri