hızlı ve öfkeli 10 da ahirette geçicekmişHızlı ve Öfkelinin 7. filminden 8. filmine kadar arada ne oluyor? Paul Walker diziden nasıl ayrılıyor yani? Filimde ne diye geçiyor?
7 nin son sahnesini izledin mi? başka bir yere gidiyor paul ab.Onu demiyorum. Şimdi 7. filmde yaşıyordu. ama 8. filmde ondan hiç bahsedilmiyor. Filmin evreninde ona ne oldu? Öldü olarak mı geçiyor?
Paul da olacakmış (Yanlış bilgilendirme diye raporlamayın ironi yaptım)hızlı ve öfkeli 10 da ahirette geçicekmiş
izledim. tüm filmlerini izledim.7 nin son sahnesini izledin mi? başka bir yere gidiyor paul ab.
olabilir o.ben hanımı çocuğu alıp sakin bir yaşam için bir yere gitmiştir diye düşünüyorum.
izleyeyim bir daha. teşekkürler.çünkü 8 de bir karakter "brianları bu işe karıştırmamaya söz verdik" yanlış hatırlamıyorsam böyle diyordu.
yo ölmüyor. 8 de az bir yerde adı geçiyor ama "öldü" dediklerini duymadım.izledim. tüm filmlerini izledim.
olabilir o.
izleyeyim bir daha. teşekkürler.
filmde ölmüyor yani değil mi?
fikrim yok devam filmi hakkında. ben saldım o seriyi zaten.9. filmde o oynamayacak değil mi? oyuncular arasında paul walker da var.
bence de. açıp son sahneleri izlerim sürekli.Paul Walker ölünce tadı kalmadı.
En iyi filmi 5. idi bence.