Neler Yeni

Ana Konu HK GAMING ÜRÜNLERİ YARDIMLAŞMA

Status
Bu konu kilitlenmiştir.

MertFM

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,056
İsim
Mertcan Ceylan
Arkadaşlar indirim önümüzdeki günlerde de olabilir takipte kalın
anlamadım euro bazında nasıl bu kadar ucuza satıyorlar kontrol ettim geçen hafta çarşamba da indiirme girmiş

KerayG

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
24
İsim
Gökhan Keray
Steam
KerayG
Discord
KerayG#1525
Yine mi kaçtı klavye be kaç gündür f5 atarak geçirdim bugün işten foruma bakamadım şansıma yine kaçmış. Bir tane klavye alacağım fazlasında gözüm yok :D

SadeceSeyf

80+ Gold
benim de ilerde öyle bir hayalim var. gaming room yapıcam ancak şu an olduğum evde yeteri kadar oda yok hep içimde kaldı böyle bir şey yapmak filmlerde görürdüm heves ederim hala :D sadece pc değil xbox playstation masa oyunları dizicem tek tek
Umarım hayallerin çabuk gerçekleşir kral
Mesaj otomatik birleştirildi:

Yine mi kaçtı klavye be kaç gündür f5 atarak geçirdim bugün işten foruma bakamadım şansıma yine kaçmış. Bir tane klavye alacağım fazlasında gözüm yok :D
Kanka bugün alamayan yok sana o kadar söyliyim

DaffyGraphic

80+ Silver
yahu ne alakası var. Mevcut kullandığım hyperx haste harbi iyi mouse, shape olsun skatez olsun hissiyat olsun.
Hk mouselar kötü sana iyi geliyorsa alırsın kullanırsın. Satmak için arşa mı çıkaralım.
Klavyeler iyi onlara lafım yok.
hk mouse kullaniyorum,skatezleri mukemmeldende ote.

Bookless

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
272
İsim
Burak
Klavyeyi 425'e(mizar yellow) mouseyi 150'ye geçen hafta aldım bi arkadaştan. bugün 3 tane mizarı aynı sepette aldım sonra gümrükte aynı üründen 3 tane geçmiyormuş diye iade ettim sonra tekrar stok gelmedi

MertFM

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,056
İsim
Mertcan Ceylan
klavye gelirse 80 TL kargo ücreti varmış klavye + mouse düşerse öyle alsam kargo ücretsiz mi oluyor 20 tl fazla ödemiş olcam mouse almış oluyorum

emir147

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
667
İsim
Emir Acar
1667816169724.png

Ürün ara toplamı 2 lira daha fazla olsa kargo ücreti çıkmayacaktı neyse iyinin kötüsü diyelim artık
Mesaj otomatik birleştirildi:

klavye gelirse 80 TL kargo ücreti varmış klavye + mouse düşerse öyle alsam kargo ücretsiz mi oluyor 20 TL fazla ödemiş olcam mouse almış oluyorum
Ürünlerin değeri toplamda 200 lira ve üzerindeyse kargo bedeli alınmıyor

MertFM

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,056
İsim
Mertcan Ceylan
Status
Bu konu kilitlenmiştir.
Top Bottom