Knk 2 tane ekleyip aldım ben klavye sepete eklemeden miktar 2 ayarlarsan daha kolay olurtek sepette almak isteyen arkadaşlar için yazıyorum, alana kadar stok biter o yüzden toplu ekleyip almak yerine tek tek alın.
Her ürüne ayrı kargo ücreti ödemiş oluyoruz ancak 1 tanesini zor yakalarken 2 taneyi kovalamak zaten sıkıntı.tek sepette almak isteyen arkadaşlar için yazıyorum, alana kadar stok biter o yüzden toplu ekleyip almak yerine tek tek alın.
2 tane ekleyince kaç tl oluyor toplam her şey dahil 240 TL den fazla ödemek istemiyorum hiçbir şeye de ona göre 1 tane klavye düşerse alıp geçicemKnk 2 tane ekleyip aldım ben klavye sepete eklemeden miktar 2 ayarlarsan daha kolay olur
kargo ücreti 50TL oluyor diye biliyorum, tek alınca 35TL ve ya 50Tl oluyor yani zararın 50Tl ve ya 35 tlHer ürüne ayrı kargo ücreti ödemiş oluyoruz ancak 1 tanesini zor yakalarken 2 taneyi kovalamak zaten sıkıntı.
406 klavye 2 klavye 198 olduğu için 200ü geçmiyor kargo yansıyor2 tane ekleyince kaç TL oluyor toplam her şey dahil 240 TL den fazla ödemek istemiyorum hiçbir şeye de ona göre 1 tane klavye düşerse alıp geçicem
Ödeme alanına geçince orada miktarı değiştirebiliyorsun ben öyle aldım :dHer ürüne ayrı kargo ücreti ödemiş oluyoruz ancak 1 tanesini zor yakalarken 2 taneyi kovalamak zaten sıkıntı.
La hani bana da çekiyordun pu sanaÖdeme alanına geçince orada miktarı değiştirebiliyorsun ben öyle aldım :d
çok oluyormuş öyle daha yeni kötü bir klavye aldım 180 TL ye406 klavye 2 klavye 198 olduğu için 200ü geçmiyor kargo yansıyor
Knk 2 tane mizar mz60 için 250 tl ödemişim 200 tl üstüne kargo yok herhalde2 tane ekleyince kaç TL oluyor toplam her şey dahil 240 TL den fazla ödemek istemiyorum hiçbir şeye de ona göre 1 tane klavye düşerse alıp geçicem
Sen geçen almadın mı knkLa hani bana da çekiyordun pu sana
Olum 2 günde cebimden 9 bin tl cıktı klavye ücretleri hariç batacamLa hani bana da çekiyordun pu sana
arkadaş 400 demişte 250 ise iyi 2 tane alabilirsem kardeşime de alayımKnk 2 tane mizar mz60 için 250 TL ödemişim 200 TL üstüne kargo yok herhalde