Neler Yeni

Ana Konu HK GAMING ÜRÜNLERİ YARDIMLAŞMA

Status
Bu konu kilitlenmiştir.

DocToR2

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,975
İsim
Furkan Aytan
İlgilendiği Kategoriler
Sıcak Fırsatlar , Ekran Kartı
Discord
DocToR#3732
Kaç yaşındasın acaba sen? Dalga geçer gibi bir de yorum yapıyorsun "tepki görmek için yaptım ya ne boş yapıyonuz"
12 sorun mu var
çok abarttınız ne klavye imiş ya tamam bizde herkes gibi al sat peşindeyizde abarmayın dayı

Aaahmt

80+ Silver
12 sorun mu var
çok abarttınız ne klavye imiş ya tamam bizde herkes gibi al sat peşindeyizde abarmayın dayı
Burada insanlar sadece al sat için beklemiyor gerçekten ihtiyacı olup 2 gündür sayfa yenileyen var. 200 TL'ye eli yüzü düzgün klavye bulamayacağımız için mecbur burada bir şekilde halltmeye çalışıyoruz

sveaz

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
846
İsim
ahmet ali özmert
12 sorun mu var
dün saat 18 den beridir klavye almaya çalışıyorum ve al sat için değil ihtiyacım olduğu için gelip insanlar ile billur geçiyorsun yapma.

furkaann

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
93
İsim
Furkan Arslan
12 sorun mu var
ne ucube adamsın ondan sonra konuyu kapatıyorlar gereksiz mesaj yazılıyor diye moderatör arkadaşlar kusura bakmayın bu yazdıklarımdan dolayı...

DocToR2

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,975
İsim
Furkan Aytan
İlgilendiği Kategoriler
Discord
DocToR#3732
Knk tamam abartma konusunda bazıları için haklısın da milleti niye boşuna heyecanlandırıyon 🤨
haklısın sende dayı kb
Mesaj otomatik birleştirildi:

Burada insanlar sadece al sat için beklemiyor gerçekten ihtiyacı olup 2 gündür sayfa yenileyen var. 200 TL'ye eli yüzü düzgün klavye bulamayacağımız için mecbur burada bir şekilde halltmeye çalışıyoruz
dün saat 18 den beridir klavye almaya çalışıyorum ve al sat için değil ihtiyacım olduğu için gelip insanlar ile billur geçiyorsun yapma.
ne ucube adamsın ondan sonra konuyu kapatıyorlar gereksiz mesaj yazılıyor diye moderatör arkadaşlar kusura bakmayın bu yazdıklarımdan dolayı...
klavye hayatımızın bir parçası değil bence

sveaz

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
846
İsim
ahmet ali özmert
haklısın sende dayı kb

kanka anlamanda zorluk mu var senin öğrenciyim bir klavyeye 1k para veremiyorum 100 200tl bütçe ile düzgün bir klavye almaya uğraşıyorum almıyor mu aklın

Aaahmt

80+ Silver
haklısın sende dayı kb

Kardeşim anlamıyorsun, ihtiyaç diyorum elimizde klavye olmayabilir veya eskidir biz de elimizdeki parayla en iyisini kovalıyoruz ve 200tlye mekanik klavye alabilme şansımız var bırakta abartalım

DocToR2

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,975
İsim
Furkan Aytan
İlgilendiği Kategoriler
Discord
DocToR#3732
kanka anlamanda zorluk mu var senin öğrenciyim bir klavyeye 1k para veremiyorum 100 200tl bütçe ile düzgün bir klavye almaya uğraşıyorum almıyor mu aklın
Kardeşim anlamıyorsun, ihtiyaç diyorum elimizde klavye olmayabilir veya eskidir biz de elimizdeki parayla en iyisini kovalıyoruz ve 200tlye mekanik klavye alabilme şansımız var bırakta abartalım
ne diyon kanka :d
Kanka tamam bende öğrenciyim ya alamıyorsunuz anlıyorum bende 1 tane klavye alabildim o kadar ama benden çıkarmayın gerginliğinizi :)

omerdesouza

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
723
İsim
Ömer
Hayır ümidim kalmadı yalnız alışkanlık oldu sekmelere paso ctrl+r atıyorum bağımlısı oldum...

MSI aşığıyimm

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,106
İsim
Ali Batmaz
daha gelmiyor galiba

Status
Bu konu kilitlenmiştir.
Top Bottom