Rosita
80+ Silver
Dahası
600e saralım usta son 2 hk klavye kaldı. özelden konuşabiliriz uyarsa200e alıp 300e satan varsa ben hepsini alabilirim :
600e saralım usta son 2 hk klavye kaldı. özelden konuşabiliriz uyarsa200e alıp 300e satan varsa ben hepsini alabilirim :
Yok hocam ben zaten 3 tane aldım ben böyle bir şey olmayacağı ile ilgili konuşuyorum. Kimse 200e alıp 300e satmaz anlamında.600e saralım usta son 2 hk klavye kaldı. özelden konuşabiliriz uyarsa
bazı günler stok geliyor ve ürün linkleri hazırda oluyor, insanlar her sabah kontrol ediyor bu konudaki linklerdenbu konuya hali niye mesaj yazılıyor anlamadım,stok bitti.
Hangi marka model600e saralım usta son 2 hk klavye kaldı. özelden konuşabiliriz uyarsa
Nasıl 2 gün usta Hollanda'dan buraya nasıl 2 gün oluyor anlamadım2 gün max
Ne kadar vereceksin elimde yellow switch kutusu açılmamış mz60 var beyazMizar MZ60 Luna Yellow switch satan varsa ulaşsın bana.
hollandadan çıktıktan sonra 2 güne geliyor dostum, ekimde sipariş vermiştik biliyoruzNasıl 2 gün usta Hollanda'dan buraya nasıl 2 gün oluyor anlamadım
400 diyorNe kadar vereceksin elimde yellow switch kutusu açılmamış mz60 var beyaz
Anladım, 2 günün sonunda İstanbul'dan mi girişi oluyorhollandadan çıktıktan sonra 2 güne geliyor dostum, ekimde sipariş vermiştik biliyoruz
Mesaj otomatik birleştirildi:
400 diyor