Neler Yeni

Ana Konu HK GAMING ÜRÜNLERİ YARDIMLAŞMA

Status
Bu konu kilitlenmiştir.

B1L0

Hayırlı forumlar
Moderatör
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
9,920
İsim
bilo
İlgilendiği Kategoriler
Her şeyden ufak ufak

SadeceSeyf

80+ Gold

B1L0

Hayırlı forumlar
Moderatör
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
9,920
İsim
bilo
İlgilendiği Kategoriler
Her şeyden ufak ufak
Bu gümrük sorunu ile ilgili kargoya verildikten sonra ne kadar sürede iletişime geçiyolae

Cihangir

80+ Gold
2 3 ten fazla alanlarda sorun mu oldu gümrükte

MSI aşığıyimm

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,098
İsim
Ali Batmaz
Kaç tane aldınız da gümrüğe takıldi ki

erebor

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
26
İsim
ahmet mehmet
Açgözlülük yapıp çok alanların ürünlerinin gümrükte patlamasını izlemek çok keyifli :) Ben ihtiyacım olan bir adet beyaz mz60 ı bekliyorum. Takıp kullanıcam zaten üç kuruş kazancam diye hem milletin hakkını yemiyorm hem de gümrükte patlamıyorum tavsiye ederim :)

SadeceSeyf

80+ Gold
Amazon müşteri hizmetleri aylık alım limiti aşmadığınız sürece problem olmaz diyor.Anlamadığım konuda arkadaşlar 5 ürün diyor fakat amazon müşteri hizmetleri 4 adet üzeri alışveriş yapmaları halinde o engelle karşılaşır diyor bana. Sizin aldığınız ürünler 4 adet zaten bir problem olmayacağını düşünüyorum dedi.Velaketname - 5 bin TL olayı 4 adet üzeri üründe gerçekleşiyor dedi. Yine de pek umutlu değilim açıkcası :D
Mesaj otomatik birleştirildi:

Açgözlülük yapıp çok alanların ürünlerinin gümrükte patlamasını izlemek çok keyifli :) Ben ihtiyacım olan bir adet beyaz mz60 ı bekliyorum. Takıp kullanıcam zaten üç kuruş kazancam diye hem milletin hakkını yemiyorm hem de gümrükte patlamıyorum tavsiye ederim :)
Biraz daha keyif alabilirsin çünkü 4 adet Durgod klavyem ayrı ayrı verildi kargoya. Mizar iptal olursa onları kullanırım. Ve satmaya değil koleksiyon için aldım. :) :):):):):)::)):):)::):):)
Mesaj otomatik birleştirildi:

Benim 3 mizar da patladı
Kanka sana mesaj geldi mi geçmedi diye

Status
Bu konu kilitlenmiştir.
Top Bottom