Umut Kerem
80+ Bronze
Dahası
ne demek ben memnumum sahsen 10 günde geldi nerdeyse sorunsuz DFotoğraflar için çok teşekkürler güzelmiş baya
ne demek ben memnumum sahsen 10 günde geldi nerdeyse sorunsuz DFotoğraflar için çok teşekkürler güzelmiş baya
Sanırım stok gelmeyecek bende bundan alayım harbi çok efsane duruyorbiraz bekleticem aldıgın gün çekmiştim onu atayım
Mesaj otomatik birleştirildi:
Alıntıyı görüntüle
Alıntıyı görüntüle
aldıgım gün çekmiştim bunlar var elimde şuan
bu klavye membran
bende bu klavyelerden bulamayınca linktekini aldım geçtim
kanka mebran bu sakın alma çok kötü
bende bu klavyelerden bulamayınca linktekini aldım geçtim
her şey dahil 350 geldiah ah 254 e almıştım şuan kaç TL ???
Ofis için aldım zaten gaming için değilkanka mebran bu sakın alma çok kötü
fotografları gördünüz içinize sindiyse alın hocamher şey dahil 350 geldi
geçen sayfada sana önerdiğim klavye 500 e daha iyi bu klavyeden bu klavyenin switchlerinin markası belli değil rgb değil vs vsher şey dahil 350 geldi
geçen sayfada sana önerdiğim klavye 500 e daha iyi bu klavyeden bu klavyenin switchlerinin markası belli değil rgb değil vs vs
toplam 670 e geliyor hocam bugeçen sayfada sana önerdiğim klavye 500 e daha iyi bu klavyeden bu klavyenin switchlerinin markası belli değil rgb değil vs vs
Tamam daha ne istiyorsun PBT keycap, Hotswap 3-5 pinmiş şimdi iyice baktım daha iyi, saydam kasa, rgb o 250 ye alacağın klavyenin maks ömrü 1-1.5 yıl bunun switchlerini değiştire değiştire istediğin kadar kullanırsıntoplam 670 e geliyor hocam bu