Neler Yeni

Ana Konu HK GAMING ÜRÜNLERİ YARDIMLAŞMA

Status
Bu konu kilitlenmiştir.

Requielme

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
310
İsim
Bilal
Atıyorum aynı ürünler ile 4 ürün ise %100 ama farklı farklı ise şans %20 %40 oluyor galiba
Peki bu ürün yurt dışındayken ticari diye iptal mesaj ıgelenler ne oluyor hocam.Yabancı gümrüktemi takılıyorlar.Adamın kargo almanyada kerryden mesaj geliyor ürününüz kaldı diye

federalper

80+ Silver
Normalde o ek şartı görmedim 5 dolaşıma giren kargo hakkın var aylık tek pakette çoklu sorun yapmaması lazım aslında
Hocam kerry lojistik öyle diyor yani gümrük herhalde tek paket olunca işgilleniyor sanırım veya artık o kadar TR ye klavye geldi ki adamlar da önlem aldı biraz daha
Mesaj otomatik birleştirildi:

Peki bu ürün yurt dışındayken ticari diye iptal mesaj ıgelenler ne oluyor hocam.Yabancı gümrüktemi takılıyorlar.Adamın kargo almanyada kerryden mesaj geliyor ürününüz kaldı diye
Amazona geç yansıyor

Ventusz

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,314
İsim
Gökhan Güçlüoğlu
İlgilendiği Kategoriler
Elektronik Bilgisayar Sistemleri Sıcak Fırsatlar
Normalde o ek şartı görmedim 5 dolaşıma giren kargo hakkın var aylık tek pakette çoklu sorun yapmaması lazım aslında
2 den fazla ürün olunca bireysel kullanım amacından çıktığı içinmiş galiba

Silinsin

80+ Silver
Hocam kerry lojistik öyle diyor yani gümrük herhalde tek paket olunca işgilleniyor sanırım veya artık o kadar TR ye klavye geldi ki adamlar da önlem aldı biraz daha

Amazona geç yansıyor
Yok şöyle aynı ürün 2 sınırı zaten tamam ama tek pakette 2 farklı ürün sorun yapmaması lazım bence umarım yaşamaz sorun arkadaşlar bu durgod Venüsler de kopma sorunu var demişler siz baktınız mı hocam ona?

federalper

80+ Silver
2 den fazla ürün olunca bireysel kullanım amacından çıktığı içinmiş galiba
Diğer sayfalarda kerry lojistiğin direkt bir maili var üşendim şuanda bana inanmayıp kanıt isteyenler 300 den başlasın bakmaya

Yok şöyle aynı ürün 2 sınırı zaten tamam ama tek pakette 2 farklı ürün sorun yapmaması lazım bence umarım yaşamaz sorun arkadaşlar bu durgod Venüsler de kopma sorunu var demişler siz baktınız mı hocam ona?
Evet hocam kablosunda sorun varmış ama zaten benim coiled kablom var sıkıntı olmayacak benim için

Ventusz

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,314
İsim
Gökhan Güçlüoğlu
İlgilendiği Kategoriler
Elektronik Bilgisayar Sistemleri Sıcak Fırsatlar
Diğer sayfalarda kerry lojistiğin direkt bir maili var üşendim şuanda bana inanmayıp kanıt isteyenler 300 den başlasın bakmaya

Evet hocam kablosunda sorun varmış ama zaten benim coiled kablom var sıkıntı olmayacak benim için
İnanmayan denesin boş ver

federalper

80+ Silver
Çözümü yeni kablo almak coiled kablo diye arat görürsün direkt garantiye al işini

no-name

80+ Silver
Onlar renkleri farklı veya ürünler farklı idi mesela 2 beyaz keycap 2 siyah 2 klavye 1 fare
Hocam benim de 3 tane mouse vardı ama gümrükten geçemedi hem 2si siyah 1i beyazdı ayrı ayrı alınmışlardı siyahlar için kargo parası ödememiştim beyaz için ödemiştim ama aynı kutuda gönderdikleri için geçemiyor. Aynı ürünün farklı renkleri de olsa 2 adetten fazlası geçemez gümrükten o kişi başka hesaptan almış olabilir

Dahası  
Reaksiyon skoru
126
İsim
Emre Ayaz
Status
Bu konu kilitlenmiştir.
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,027,067