Vallahi hocam durgod venüslerdi herhalde, ilk sayfalara giderseniz görebilirsiniz, düştüler denk geldim ve halihazırda %60 ım var başkası yararlansın diyip foruma attım ve yararlananlar oldu. Aynı şekilde mira m de denk geldim 14 adet, yine ben sirius almıştım ve foruma attım faydalanılsın diye, yine başka fareye de denk geldiğimde dc de paylaştım arkadaşlar ile. Ben de bunlardan kendim için güzel kâr edebilirdim ama bu benim işim değil, paraya aşırı sıkışık değilim dedim ki kendin yararlandığın güzel indirimleri, fırsatları neden başkasına zehir edesin? Ve hiçbir ekstra almadım, (sadece bir durgod tkl istedim o da düşmedi
) Al-sat için alanlara laf etmiyorum, isteyen alır ancak gerçekten empati yoksunluğu çektiklerini düşünüyorum. Yoksa o da biliyor 3-5 klavyeyi 200 lira kâr ile satıp köşeyi dönmeyeceğini, sadece 3-5 kişinin de güzel bir indirim ile yüzünün gülmesine mâni oluyor... Şimdi de birileri kendi işi görüldükten sonra 1 aydır ara ara devam eden indirim bitsin diye satıcıya mesaj atmış. İnsanın aklı böyle bencillikleri almıyor gerçekten.. Bu arkadaşlara kötü gözle bakmıyorum ancak kendilerini hoş görmemi de beklemesin kimse.