Neler Yeni

Ana Konu HK GAMING ÜRÜNLERİ YARDIMLAŞMA

Status
Bu konu kilitlenmiştir.

SadeceSeyf

80+ Gold

Ventusz

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,318
İsim
Gökhan Güçlüoğlu
İlgilendiği Kategoriler
Elektronik Bilgisayar Sistemleri Sıcak Fırsatlar
Hazır gelenleride yoldan çevirmesinler

Ventusz

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,318
İsim
Gökhan Güçlüoğlu
İlgilendiği Kategoriler
Elektronik Bilgisayar Sistemleri Sıcak Fırsatlar
20 tane klavye var envai çeşit switch var bende yok yok ama satmayacağım inadına piyasada klavye kalmayınca sürecem tavan fiyattan piyasa belirlerim, switchlerin renklerini bile bilmiyorum hepsinden var
Evet evet halamın bıyığı olsa amcam olur :ROFLMAO:

ijustfaruk

80+ Gold
En İyi Cevap
1
20 tane klavye var envai çeşit switch var bende yok yok ama satmayacağım inadına piyasada klavye kalmayınca sürecem tavan fiyattan piyasa belirlerim, switchlerin renklerini bile bilmiyorum hepsinden var
Önceki konuda satacak varsa alırım ama birden fazla alırsam indirimli verin diyen eleman sen değildin demi eğer öyleysen engelliyorum

arda3231

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
137
İsim
arda çiçek
Önceki konuda satacak varsa alırım ama birden fazla alırsam indirimli verin diyen eleman sen değildin demi eğer öyleysen engelliyorum
valla önceki konuyu bilmem bir tane ardaaq diye çocuk var benle karıştırıyorlar herhalde discorddan falan da kovmuşsunuz çocugu millet gelip bana sövüyodu alakam yok ama 20 tane klavyem oldugu dogrudur isteyen engelleyip kudurabilir

Umut Kerem

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
206
İsim
Umut Kerem Azmaz
valla önceki konuyu bilmem bir tane ardaaq diye çocuk var benle karıştırıyorlar herhalde discorddan falan da kovmuşsunuz çocugu millet gelip bana sövüyodu alakam yok ama 20 tane klavyem oldugu dogrudur isteyen engelleyip kudurabilir
nasıl engelliyoruz engelleyim kudurucam :D

ijustfaruk

80+ Gold
En İyi Cevap
1
İsim benzerliği olabilir 20 klavyen olduğu için ne kudururum ne engellerim Allah bereket versin ama bu ihtiyacı olupta bir tane bile alamayanlar için üzülmemi engellemez stok yakalayabilmek şans işi olsada...

federalper

80+ Silver
Kanka kolpaya bak sen hangi gümrükten geçirdin o 20 klavyeyi :D
Mesaj otomatik birleştirildi:

Yaşı küçük belli engelle geç

Status
Bu konu kilitlenmiştir.
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,039,029