Altar'ın Oğlu TARKAN
80+ Bronze
Hayırlı işler
Son düzenleme:
BilmiyorumAlıntıyı görüntüle
Bu şekil yazanlar geçiyor mu kanka
Bugün 2 saat müşteri hizmetlerini darladım Biz de ulaşmaya çalışacağız falan dedi. Umarım düzelir knka durgodlar geliyorda bana mizar da lazım :dBilmiyorum
Evet evet halamın bıyığı olsa amcam olur20 tane klavye var envai çeşit switch var bende yok yok ama satmayacağım inadına piyasada klavye kalmayınca sürecem tavan fiyattan piyasa belirlerim, switchlerin renklerini bile bilmiyorum hepsinden var
Önceki konuda satacak varsa alırım ama birden fazla alırsam indirimli verin diyen eleman sen değildin demi eğer öyleysen engelliyorum20 tane klavye var envai çeşit switch var bende yok yok ama satmayacağım inadına piyasada klavye kalmayınca sürecem tavan fiyattan piyasa belirlerim, switchlerin renklerini bile bilmiyorum hepsinden var
valla önceki konuyu bilmem bir tane ardaaq diye çocuk var benle karıştırıyorlar herhalde discorddan falan da kovmuşsunuz çocugu millet gelip bana sövüyodu alakam yok ama 20 tane klavyem oldugu dogrudur isteyen engelleyip kudurabilirÖnceki konuda satacak varsa alırım ama birden fazla alırsam indirimli verin diyen eleman sen değildin demi eğer öyleysen engelliyorum
nasıl engelliyoruz engelleyim kudurucamvalla önceki konuyu bilmem bir tane ardaaq diye çocuk var benle karıştırıyorlar herhalde discorddan falan da kovmuşsunuz çocugu millet gelip bana sövüyodu alakam yok ama 20 tane klavyem oldugu dogrudur isteyen engelleyip kudurabilir
İsim benzerliği olabilir 20 klavyen olduğu için ne kudururum ne engellerim Allah bereket versin ama bu ihtiyacı olupta bir tane bile alamayanlar için üzülmemi engellemez stok yakalayabilmek şans işi olsada...valla önceki konuyu bilmem bir tane ardaaq diye çocuk var benle karıştırıyorlar herhalde discorddan falan da kovmuşsunuz çocugu millet gelip bana sövüyodu alakam yok ama 20 tane klavyem oldugu dogrudur isteyen engelleyip kudurabilir
Geçiş esnasındaki ufak bir sorundan dolayı adres sorunu oluşmuş, ardından hemen düzeltilmiş. Sorun yok.Alıntıyı görüntüle
Bu şekil yazanlar geçiyor mu kanka
9 kasimda Hollanda'dan ayrılan kargo hala gelmedi senin nasıl geldiGeçiş esnasındaki ufak bir sorundan dolayı adres sorunu oluşmuş, ardından hemen düzeltilmiş. Sorun yok.