hadi ya bakalım kargoda yarın öbür gün gelecek. 175 TL'ye aldım full set pudding. siyah kırmızı.ben k68 e bazılarını takamadım ama k70farklıdır belki bilmiyorum
beni zorlamadı bilmiyorum wow oynamadım hiç normal mmorpgler de baya rahatüst üste tuşlara basması gerekiyor blue veya brown önerirler MMO RPG lerde
normal mmorpg dediğin knight online falansa zaten 3 tane skill varbeni zorlamadı bilmiyorum wow oynamadım hiç normal mmorpgler de baya rahat
Çok değil hocam sadece space solshift falan 3 tuş enfazlahadi ya bakalım kargoda yarın öbür gün gelecek. 175 TL'ye aldım full set pudding. siyah kırmızı.
Güncelleniyor Durgodum İstanbula yola çıktıKargolar ne durumda dostlar sanırım haftasonu guncellenmiyor pazartesiyi bekliyecez gibi duruyor
Aynı şekilde benim de öyle çarşambadan beri öyleBenimki perşembeden beri güncellenmedi NL çıktı yazıyor
Çarşamba mi yola çıktı en son bende Çarşamba günü Hollanda dan ayrıldı yazıyorGüncelleniyor Durgodum İstanbula yola çıktı
Hangi switch400 TL'ye satıyor birisi alsam mı acaba ?
GK61 Klavye, Brown.Hangi switch
gateron marka gibi bir şey. yellow brown blue vs vs gibi renkleri var onun.Gateron