Aynı üründen 2 aylık limitin 5Karışmış buralar. Kim uydurdu 3 ürün limitini? Öyle bir şey yok. Güncel mevzuata göre aylık alınabilecek maksimum ürün sayısı 5'tir.
Aynı üründen 2 aylık limitin 5Karışmış buralar. Kim uydurdu 3 ürün limitini? Öyle bir şey yok. Güncel mevzuata göre aylık alınabilecek maksimum ürün sayısı 5'tir.
Aga nasıl yazdın mizar mı demek istedin mira mı kaldım öyle ortadaGece rüyamda beyaz mirzadan 2 tane alıyordum ne güzel hiç uyanmasaydım keşke
MizarAga nasıl yazdın mizar mı demek istedin mira mı kaldım öyle ortada
takarsınBu pudsing keycapsleri corsair k70 klavyeme takabiliyor muyum ? Yoksa hkgaming klavyelerine ozel mi ?
Ne demek oynanmaz mis gibi oynanır çok iyi hissiyatı var oyunda450 TL'ye mz60 aldım sahibinden üzerinden yellow switch. World of warcraft dragonflight da cıkacak bu ay. O klavyeyle mmorpg oynanmaz herhalde
üst üste tuşlara basması gerekiyor blue veya brown önerirler MMO RPG lerdeNe demek oynanmaz mis gibi oynanır çok iyi hissiyatı var oyunda
tuşları az ya. F tuşları ve numlock yok. Wowdada milyon tane keybind atanıyor -Ne demek oynanmaz mis gibi oynanır çok iyi hissiyatı var oyunda