knk 1 kere daha hollandaya girip çıkıcakAttım knk
knk 1 kere daha hollandaya girip çıkıcakAttım knk
Hadi ya tüh ben de bu hafta keycaplrrim elimde olur sanmıştım neyse beklemeye devamknk 1 kere daha hollandaya girip çıkıcak
bu hafta gelir zaten kral keycap için özele gelseneHadi ya tüh ben de bu hafta keycaplrrim elimde olur sanmıştım neyse beklemeye devam
Dostum senin IQ aşırı düşük ne okuduğunu anlıyorsun ne de kafan çalışıyor. Dediğin şeyleri nereden uydurdun onu bilmiyorum ama ben dediklerinin aksini demedim şizofrensin galiba. Birim para mantığını bilmiyorsunda patladım çünkü 5500 de 60 ile 1500 de 60ı aynı kabul eden matematik nedir bilmeyen bir insansın yani forum kurallarından dolayı bir şey demiyorum ama senin şu yorumları görünce ülkem adına çok üzüldüm. Neden yks matematik net ortalamasının 2-3 olduğunu daha iyi anlıyorum. Eğitimde devrim şart.Sen bu klavyeyi 60 liraya bulabilir misin bana onu soyle ? Ya geç 60 lirayi 150 TL oldugunda aninda bitiyor burayı yıkıyorlar geceden sabaha 50 sayfa yorum oluyor .
8000 TL olacakmışmış . 8000 TL olduğunda doların yine ayni seviyede mi olacağını düşünüyorsun iktisadi bilginin olmadığını görüyorum. makro mikro iktisat çalışabilirsin bu konuda . benimle konuşmadan önce sen bi iq testi yap masraflarını da ben karşılayacağım
Mesaj otomatik birleştirildi:
sen birim mantığını daha bilmiyorsun yada yanlış anlamışsın önce bunu öğren sonra konuşuruz
Nasıl bir zekaya sahip olduğunu gör diye Oscar düşük iq yorumu ödülü alan şu yorumunu tekrar okuyarak gör diye atayım anlayabilecek veya kavrayabilecek bir zekada olduğunu sanmıyorum muhtemelen yine anlamayacaksın ama bir umut belki ışık çakar falan.adamlar için 60 birim para değil. 60 TL ye klavye aldığını düşün
Abi kaos var çağırmıyorsunuz çok ayıp gerçekten kırıldım sizeDostum senin IQ aşırı düşük ne okuduğunu anlıyorsun ne de kafan çalışıyor. Dediğin şeyleri nereden uydurdun onu bilmiyorum ama ben dediklerinin aksini demedim şizofrensin galiba. Birim para mantığını bilmiyorsunda patladım çünkü 5500 de 60 ile 1500 de 60ı aynı kabul eden matematik nedir bilmeyen bir insansın yani forum kurallarından dolayı bir şey demiyorum ama senin şu yorumları görünce ülkem adına çok üzüldüm. Neden yks matematik net ortalamasının 2-3 olduğunu daha iyi anlıyorum. Eğitimde devrim şart.
Mesaj otomatik birleştirildi:
Nasıl bir zekaya sahip olduğunu gör diye Oscar düşük iq yorumu ödülü alan şu yorumunu tekrar okuyarak gör diye atayım anlayabilecek veya kavrayabilecek bir zekada olduğunu sanmıyorum muhtemelen yine anlamayacaksın ama bir umut belki ışık çakar falan.
Benimkide aynı şekildeBayadır kaldı burada benimki de Alıntıyı görüntüle
benimde aynı şekildeBayadır kaldı burada benimki de Alıntıyı görüntüle
Artık favori satıcım değil Alınmaz bu fiyatlara bi'şey buradanAlıntıyı görüntüle
yeni ürünlerde sokmaya başladılar