wake up to reality
80+ Silver
niye böyle kaldı ya?
Müşteri hizmetlerine mesaj atsana knkAlıntıyı görüntüle
niye böyle kaldı ya?
Müşteri hizmetlerine mesaj atmasına da gerek yok azcık milletin mesajlarını okusa görecek zaten herkesinkinin öyle olduğunuMüşteri hizmetlerine mesaj atsana knk
Hayır olsun diyeceğim ben yazayım adamlara biraz daha yazarsam beni engelliycekler diye korkuyorumMüşteri hizmetlerine mesaj atmasına da gerek yok azcık milletin mesajlarını okusa görecek zaten herkesinkinin öyle olduğunu
ben fps oynadığım için red switch seçerdim yumuşak olduğuyellow switch nasıl red switchle kıyasla?
Farkı anlayamazsın kolay kolayyellow switch nasıl red switchle kıyasla?
12 günde gelmişti benimki telaşa gerek yokUzun zaman sonra klavye yakaladım sevindim. Kargoya vermiyorlar şimdi de 1 haftadır. Oturdum bekliyorum ya. Müşteri hizmetlerinin her biri farklı bir şey söylüyor.
Karttan para çekti miUzun zaman sonra klavye yakaladım sevindim. Kargoya vermiyorlar şimdi de 1 haftadır. Oturdum bekliyorum ya. Müşteri hizmetlerinin her biri farklı bir şey söylüyor.
Birde kargoya mı verilmedi yoksa kargoda gelmedi miKarttan para çekti mi
Teslimat tarihi yok mu?Uzun zaman sonra klavye yakaladım sevindim. Kargoya vermiyorlar şimdi de 1 haftadır. Oturdum bekliyorum ya. Müşteri hizmetlerinin her biri farklı bir şey söylüyor.
toplam gün sayısımı hocam 12 gün12 günde gelmişti benimki telaşa gerek yok