Umut Kerem
80+ Bronze
Dahası
Böyle kaldı bende inş gelir ödmmdmsmsmdndn
O zaman benimkiler gg oldu galiba? 7 Kasım'da sipariş vermistim 9 Kasım gibi hoofddrop kargo şubesinden çıktı yazmislarGümrükten geçmemesi gereken ürünlere varış zamanı pazartesi diyor ya batacağız ya çıkacağız bakalım ne olacak
Benim de öyle bir kaç gündür bir gelişme gözükmüyor amazonda ama geçemeyenler büyük ihtimal geçemeyecek amazonun takip sisteminde bir sorun var bence yoksa lojistik firması gümrükten geçemeyecek diye niye mesaj atsınO zaman benimkiler gg oldu galiba? 7 Kasım'da sipariş vermistim 9 Kasım gibi hoofddrop kargo şubesinden çıktı yazmislar
yani bende hala hollanda da gözüküyor belki gelmiştir o zaman türkiyeye dogru muyum hocam ??Geçen mouse aldığım gece 3-4 de baktım hala çıkış yazıyordu gidip uyayım dedim sabah kolay gelsin kargo geldi. "uçakta kalkış yada bizim şehire yola çıktı" yazmıyordu sadece Hollanda çıkış yazıyor o kadar. Kolay gelsin sms geldikte sonra amazon güncellendi.
11 kasımda yola çıktı ve başka güncelleme yok.yani bende hala hollanda da gözüküyor belki gelmiştir o zaman türkiyeye dogru muyum hocam ??
Belkide umarım türkiyededir. 2 kere holanda ulaştı olması lazım ama 1 kere oldu. 2 ürün aldığım 2'sine hollanda 2 kere ulaştı oldu. Yada uçak depo dolması bekliyordur.yani bende hala hollanda da gözüküyor belki gelmiştir o zaman türkiyeye dogru muyum hocam ??
bende böyle degil knk işteBelkide umarım türkiyededir. 2 kere holanda ulaştı olması lazım ama 1 kere oldu. 2 ürün aldığım 2'sine hollanda 2 kere ulaştı oldu. Yada uçak depo dolması bekliyordur.
Alıntıyı görüntüle böyle olması lazım
böyle bende kaldı la yoksa gümrükte
Komik.Almak isteyen varsa 500tlye verebilirim aldığım fiyattan.
inş hocam bende bekliyorum
Attığın resimde Takip numarası gözüküyor çok tehlikeli iş yapıyorsun.inş hocam bende bekliyorum
Tamam işte herkes böyle şuan bende böyle, resim attığım geçen aldığım ekimde böyle olması gerekiyor dediğim gibibende böyle degil knk işte
Mesaj otomatik birleştirildi:
böyle bende kaldı la yoksa gümrükte