Neler Yeni

Ana Konu HK GAMING ÜRÜNLERİ YARDIMLAŞMA

Status
Bu konu kilitlenmiştir.

federalper

80+ Silver
E ozaman niye bekletiyolar takip sisteminde sorun oldu desem pazar günü hareket halini işleme soktular senin Perşembe gününden sonra hareket etseydi onuda yazarlardı bir gariplik var
Mesaj otomatik birleştirildi:

Bütün turkiye ürünlerini bekletiyolar galiba
Hareket etmiştir bence hatta gümrük de sıra bekliyor şuan eğer gümrükte olumlu dönerse de buraya yansıtırlar diye düşünüyorum

Alıntıyı görüntüle
Bahsettiğim şey bu işte kanka
Tamam kanka siyah ile yazılanlar gelmiyor direkt sen gün yazanlar kesin gelecek diyorsun aynı şeye çıkıyor ama yeşil olanlar kesin geliyor diye belirtirsen daha iyi olur

Shaco

80+ Bronze
Hareket etmiştir bence hatta gümrük de sıra bekliyor şuan eğer gümrükte olumlu dönerse de buraya yansıtırlar diye düşünüyorum

Tamam kanka siyah ile yazılanlar gelmiyor direkt sen gün yazanlar kesin gelecek diyorsun aynı şeye çıkıyor ama yeşil olanlar kesin geliyor diye belirtirsen daha iyi olur
Daha kahvemi içmedim ondan o cano :D

Shaco

80+ Bronze

federalper

80+ Silver
Bu arada senin 4 klavye gecicek mi la
Kanka aylık sınır 5 yani geçer diye umud ediyorum diğer lojistik firmalarını vs aradım 5 diyorlar ekim ayında arkadaşla 10 ürün soktuk 17 ekimde yasa yürürlüğe girdi diyorlar 3 ürün için ama 17 ekim sonrasıydı gelen ürünlerde

Exanimu

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
373
İsim
Comol Ogga
Arkadaşlar gecenki kampanyadan da sipariş verenler bilir, kargo takibi geç guncelleniyor, geçende de boyle oldu, bir aksam bir anda teslim noktasına ulaştı olarak güncellenecek ve kolay gelsinde takip edilebilecek, nedense sonrasinda ekleniyor ucak kalkti, gumruge girdi vs guncellemeleri, heyecan yapmayın, bu hafta ici herkesin ürünü teslim edilir diye tahmin ediyorum.

celilcan1

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
181
İsim
Celil Can
Kanka aylık sınır 5 yani geçer diye umud ediyorum diğer lojistik firmalarını vs aradım 5 diyorlar ekim ayında arkadaşla 10 ürün soktuk 17 ekimde yasa yürürlüğe girdi diyorlar 3 ürün için ama 17 ekim sonrasıydı gelen ürünlerde
4 klavye diye sıkıntı çıkmaz inşallah

federalper

80+ Silver
Kanka hepsi ayrı paketlerde olduğu için sıkıntı olmaz hepsi farklı renk veya farklı varyasyon

1668493998388.png

Bu arada güncellemelerde gözükmemesine rağmen bu kısım ilerliyor büyük ihtimalle güncelemeler kısmını güncellemiyor amazon

celilcan1

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
181
İsim
Celil Can
Kutuları aynı diye biliyorum gümrük abiler sıkıntı biraz
Kanka hepsi ayrı paketlerde olduğu için sıkıntı olmaz hepsi farklı renk veya farklı varyasyon

Alıntıyı görüntüle
Bu arada güncellemelerde gözükmemesine rağmen bu kısım ilerliyor büyük ihtimalle güncelemeler kısmını güncellemiyor amazon
İnşallah çıkmaz kankam senin o kısımda alt kısımda kaç çizgi var

LVQ10

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
706
İsim
Kaan

Alıntıyı görüntüle
O şerit alakasız. Gün geçtikçe kendiliğinden uzuyor. Süreçle alakası yok.

Status
Bu konu kilitlenmiştir.
Top Bottom