wake up to reality
80+ Silver
en son hangi asamadaydi fotografini atabilir misiniz?
5 iş günü içinde iptal oluyor otomatik. Parayı hemen alamayacaksın hocam iptal etsen bile.Yormazdım ben olsam kendimi.Mail mevcut mu ?. Gümrükte bekletilen siparişimin iptali için ne yazmam lazım
Mesaj otomatik birleştirildi:
Mükemmel
Ağzını hayra aç lütfenEve hırsız girse ucuz bişi diye çalmaz. Eski Microsoft klavyelere benziyor.
Ya içim rahat etmez halledeyim de para ne zaman gelirse5 iş günü içinde iptal oluyor otomatik. Parayı hemen alamayacaksın hocam iptal etsen bile.Yormazdım ben olsam kendimi.
Kargo son teslimat noktasına ulaştı mı ne yazıyordu.Öncesinden uçak iniş yaptı yazıyordu. Teslim aldığım için görünmüyor o ekran şimdi.en son hangi asamadaydi fotografini atabilir misiniz?
Belki kazara geçer arada bence sal kalsınAğzını hayra aç lütfen
Ya içim rahat etmez halledeyim de para ne zaman gelirse
Teşekkür ederim sağolasınBu kankam contact.turkey@kerrylogistics.com
Rica ederim ne demek.Teşekkür ederim sağolasın![]()
Hades modeli bayağı iyiymiş yalnız Mizar MZ60 alabildim keşke Hades alabilseydim bunun yerine, hayırlı olsun hocam.
Geçmesini de istemem gereksiz ürün 20 tl ürün için aylık kotayı doldurmayalımKargo son teslimat noktasına ulaştı mı ne yazıyordu.Öncesinden uçak iniş yaptı yazıyordu. Teslim aldığım için görünmüyor o ekran şimdi.
Belki kazara geçer arada bence sal kalsın![]()
reis bu durgod mu keycap takmışsın herhaldeSatılık 2000 TL (!) Alırım h.o canlar