Şanslısın hocam seninle birlikte birkaç kişiye gitmiş.Benim bir tane venus istanbula inmiş gözüküyor
Şanslısın hocam seninle birlikte birkaç kişiye gitmiş.Benim bir tane venus istanbula inmiş gözüküyor
Son gelen beyaz cherry mx brownlardan mı almıştınŞanslısın hocam seninle birlikte birkaç kişiye gitmiş.
Evet.Son gelen beyaz cherry mx brownlardan mı almıştın
Bendede aynı durumBenim 2 klavye 2 gündür istanbulda bu şekilde kaldı.
Alıntıyı görüntüle
Gelecek mi sizce ? Önceki siparişler geldi de nedense bu gecikti.Bendede aynı durum
Gelir hocam sorun yok sadece bizim ürünler değilki ülkeye giren bugün yarın elimize gelirGelecek mi sizce ? Önceki siparişler geldi de nedense bu gecikti.
normalde istanbulda yazdktan sonraki gün gelmişti benim ürünler, şimdi bizimkiler 3 gün bekledi ya kuşkulanmaya başladım. Gümrükte falan kalmaz umarım.Gelir hocam sorun yok sadece bizim ürünler değilki ülkeye giren bugün yarın elimize gelir
Kalmaz rahat olnormalde istanbulda yazdktan sonraki gün gelmişti benim ürünler, şimdi bizimkiler 3 gün bekledi ya kuşkulanmaya başladım. Gümrükte falan kalmaz umarım.
Aynı üründen 2 tane geçiyor diye biliyorum. 3 tane aynı ürün tek pakette geçmiyor.Benim gümrük mesajı geldi de sadece 2 tane iade oldu diğer 2sinden bayadır ses yok içimden bir ses acaba diyor. Eğer 2 tanesi gelirse amazonu alnıma dövme yaparım gezerim artık.
Biliyorum hocam benimkine mesaj gelmişti zaten fakat sadece 2 ürün iade olmuş görünüyor diğer 2si iade olmamış. O yüzden acaba dedim.Aynı üründen 2 tane geçiyor diye biliyorum. 3 tane aynı ürün tek pakette geçmiyor.