Mesaj at knkMizar beyaz yellow verilir tam boy veya 80 85 oranlar da durgod v.b. alınır takas düşünen varsa yazabilir. Mizar kapalı kutu mekanik.
Gelir kankaaamizar gelıyo ama durgod hala boyle sızce gelırmı yoksa ıptalmı oldu
Geçenki indirimden aldıklarım hocam gece ilk alanlardanım ben zaten orada dedim ki bu indirim de ben de alamadım.Dostum senle geçen gün biz ufak bir sözlü münakaşa gibi bişey etmiştik. Sen bana alamadığını söylememişmiydin
Turgod mu vereceksin? Hangi switch?antalyada olan varsa mızar ıle durgod takas yaaprım
Normal benim 3 üründen biri düştü şuanda yarına düşer hepsiKolay gelsin'e girip takip numarasını giriyorum AA0--- ama bulunamadı diyor normal mi?
Ve @SadeceSeyf boşuna beklemeyelim dostlar. Durumu satıcıya sordum verdiği cevaplar bunlar. Ürünlerin gönderilme ihtimalinin olmadığını tek yolun para iadesi olduğunu falan söylüyor. Kısa sürede çok sipariş verilince stoklar güncellenememiş fazladan ürün satılmış. Doğru bence ben iptal ettim. Boşu boşuna paranın amazon havuzunda kalmasının anlamı yok. Durgod venüs klavye için geçerli bu stok sorunu.mizar gelıyo ama durgod hala boyle sızce gelırmı yoksa ıptalmı oldu
Ben ürünün parasını 10 gün ödemeyemedim stoklarda olmadığı halde gönderdiler gk61 vs olsaydı gönderirlerdi ama durgodları üretmiyorlar galiba artıkVe @SadeceSeyf boşuna beklemeyelim dostlar. Durumu satıcıya sordum verdiği cevaplar bunlar. Ürünlerin gönderilme ihtimalinin olmadığını tek yolun para iadesi olduğunu falan söylüyor. Kısa sürede çok sipariş verilince stoklar güncellenememiş fazladan ürün satılmış. Doğru bence ben iptal ettim. Boşu boşuna paranın amazon havuzunda kalmasının anlamı yok.Alıntıyı görüntüleAlıntıyı görüntüle
3 beyaz mizar askıya alındı mesajı geldiğinde beri hiç iyi değilim. %10 Gelme ihtimali olsa kapı açık bekleyeceğimBen ürünün parasını 10 gün ödemeyemedim stoklarda olmadığı halde gönderdiler gk61 vs olsaydı gönderirlerdi ama durgodları üretmiyorlar galiba artık
Ben de sizin durgodlarla ilgili olan mesajınızı gördüm bunlara bakarken. Ödemeden 10 gün boyunca nasıl iptal olmadı siparişiniz? Normalde 1 gün veriyor ödeme için.Ben ürünün parasını 10 gün ödemeyemedim stoklarda olmadığı halde gönderdiler gk61 vs olsaydı gönderirlerdi ama durgodları üretmiyorlar galiba artık
Mesaj geldiyse gelmiyor hocam mesaj gelmediyse ve sınırı geçtiğini düşünüyorsan geliyor ama onun dışında gelmiyor3 beyaz mizar askıya alındı mesajı geldiğinde beri hiç iyi değilim. %10 Gelme ihtimali olsa kapı açık bekleyeceğim
Bug oldu sanki ödeme onaylandı gibi gözüktü iptal olmadı bir arkadaş link attı ordan ödeme değiştirdim karttan çekti ürünü bir sonraki gün stok olmadığı halde kargoladılarBen de sizin durgodlarla ilgili olan mesajınızı gördüm bunlara bakarken. Ödemeden 10 gün boyunca nasıl iptal olmadı siparişiniz? Normalde 1 gün veriyor ödeme için.
Ben umutlanıp sonrasında üzülmek istemiyorum şimdi 2 ay kalır sonrasında iptal olursa daha üzücü olur.3 beyaz mizar askıya alındı mesajı geldiğinde beri hiç iyi değilim. %10 Gelme ihtimali olsa kapı açık bekleyeceğim