Neler Yeni

Ana Konu HK GAMING ÜRÜNLERİ YARDIMLAŞMA

Status
Bu konu kilitlenmiştir.

SadeceSeyf

80+ Gold

em1r oK?

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,123
İsim
emir yapar
Kolay gelsin'e girip takip numarasını giriyorum AA0--- ama bulunamadı diyor normal mi?

Lolgame

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
52
İsim
Kerem
mizar gelıyo ama durgod hala boyle sızce gelırmı yoksa ıptalmı oldu
Ve @SadeceSeyf boşuna beklemeyelim dostlar. Durumu satıcıya sordum verdiği cevaplar bunlar. Ürünlerin gönderilme ihtimalinin olmadığını tek yolun para iadesi olduğunu falan söylüyor. Kısa sürede çok sipariş verilince stoklar güncellenememiş fazladan ürün satılmış. Doğru bence ben iptal ettim. Boşu boşuna paranın amazon havuzunda kalmasının anlamı yok. Durgod venüs klavye için geçerli bu stok sorunu.
Ekran görüntüsü 2022-11-16 225930.png
Ekran görüntüsü 2022-11-16 230028.png

federalper

80+ Silver
Ve @SadeceSeyf boşuna beklemeyelim dostlar. Durumu satıcıya sordum verdiği cevaplar bunlar. Ürünlerin gönderilme ihtimalinin olmadığını tek yolun para iadesi olduğunu falan söylüyor. Kısa sürede çok sipariş verilince stoklar güncellenememiş fazladan ürün satılmış. Doğru bence ben iptal ettim. Boşu boşuna paranın amazon havuzunda kalmasının anlamı yok.Alıntıyı görüntüleAlıntıyı görüntüle
Ben ürünün parasını 10 gün ödemeyemedim stoklarda olmadığı halde gönderdiler gk61 vs olsaydı gönderirlerdi ama durgodları üretmiyorlar galiba artık

em1r oK?

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,123
İsim
emir yapar
Ben ürünün parasını 10 gün ödemeyemedim stoklarda olmadığı halde gönderdiler gk61 vs olsaydı gönderirlerdi ama durgodları üretmiyorlar galiba artık
3 beyaz mizar askıya alındı mesajı geldiğinde beri hiç iyi değilim. %10 Gelme ihtimali olsa kapı açık bekleyeceğim :)

Lolgame

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
52
İsim
Kerem
Ben de sizin durgodlarla ilgili olan mesajınızı gördüm bunlara bakarken. Ödemeden 10 gün boyunca nasıl iptal olmadı siparişiniz? Normalde 1 gün veriyor ödeme için.

federalper

80+ Silver
3 beyaz mizar askıya alındı mesajı geldiğinde beri hiç iyi değilim. %10 Gelme ihtimali olsa kapı açık bekleyeceğim :)
Mesaj geldiyse gelmiyor hocam mesaj gelmediyse ve sınırı geçtiğini düşünüyorsan geliyor ama onun dışında gelmiyor
Mesaj otomatik birleştirildi:

Ben de sizin durgodlarla ilgili olan mesajınızı gördüm bunlara bakarken. Ödemeden 10 gün boyunca nasıl iptal olmadı siparişiniz? Normalde 1 gün veriyor ödeme için.
Bug oldu sanki ödeme onaylandı gibi gözüktü iptal olmadı bir arkadaş link attı ordan ödeme değiştirdim karttan çekti ürünü bir sonraki gün stok olmadığı halde kargoladılar
Klavye GK61 kırmızı

Status
Bu konu kilitlenmiştir.
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,038,249
Üyeler
164,637
Son üye
XaleriaN