Ventusz
80+ Silver
- Reaksiyon skoru
- 1,477
Hayırlı olsun bizimkilerde gelir inşallahBugün bütün siparişler geldi Durgod Venüs cidden kaliteli duruyor kutusundan bile
Hayırlı olsun bizimkilerde gelir inşallahBugün bütün siparişler geldi Durgod Venüs cidden kaliteli duruyor kutusundan bile
Kolay Gelsine düştüyse bugün gelirHayırlı olsun bizimkilerde gelir inşallah
satıyon mu son kaça verirsin hangisi kaç para klavyelerinBugün bütün siparişler geldi Durgod Venüs cidden kaliteli duruyor kutusundan bile
Durgod satılık sadece o da 750 düşünüyorum sahibinden piyasası en az 850 den başlıyorsatıyon mu son kaça verirsin hangisi kaç para klavyelerin
İstanbul dışı olduğu için yarın gelir büyük ihtimalleKolay Gelsine düştüyse bugün gelir
Tahmini gelme süresi bugünü gösteriyorsa bugün gelirİstanbul dışı olduğu için yarın gelir büyük ihtimalle
Aynen kolay gelsinde bugünü gösteriyorTahmini gelme süresi bugünü gösteriyorsa bugün gelir
Hocam 350ye bi siyah gateron switch siyah mizar buldum ama taa pursaklarda ben gölbaşındayımDurgod satılık sadece o da 750 düşünüyorum sahibinden piyasası en az 850 den başlıyor
AlınırHocam 350ye bi siyah gateron switch siyah mizar buldum ama taa pursaklarda ben gölbaşındayım
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Alınır mı @federalper
bütün hkgaming'i almışsın kralBugün bütün siparişler geldi Durgod Venüs cidden kaliteli duruyor kutusundan bile