Ana Konu HK GAMING ÜRÜNLERİ YARDIMLAŞMA

Durum
Bu konu kilitlenmiştir.
Çok soruldu mu bilmiyorum ama şimdi bu mz60 a yazılım falan yüklemeyecek miyiz bozuluyor diyenler olmuştu nedir o olayın tam aslı arkadaşlar

Çok soruldu mu bilmiyorum ama şimdi bu mz60 a yazılım falan yüklemeyecek miyiz bozuluyor diyenler olmuştu nedir o olayın tam aslı arkadaşlar
O olayın aslı GK61 lere firmware update yaparsan bozuluyor sen garanti olsun mizarlara da yapma firmware update onun dışında yazılımını siteden yükleyebilirsin

Mizar mekanikler de güncelleme yok zaten optikler de de sorun yaşayan görmedim gk61 ler de oldu o gördüğüm bir tek

Durgod Taurus k310 az önce ulaştı bana ama yazılımında firmware güncellemesi var diyor klavye için. Yapmalı mıyım? Brick olma ihtimali var mı?

Durgod Taurus k310 az önce ulaştı bana ama yazılımında firmware güncellemesi var diyor klavye için. Yapmalı mıyım? Brick olma ihtimali var mı?
Riske atma bence sorumluluk kabul etmiyorum ama durgodlarda öyle bir sorun yok diye biliyorum eğer istersen yap

Durum
Bu konu kilitlenmiştir.
Geri