Windows XP Aşığıyım
80+ Gold
ev neresi hocamBenim kargolarda geldi hepsi evde değilim kapıya bıraktırdım
ev neresi hocamBenim kargolarda geldi hepsi evde değilim kapıya bıraktırdım
Hahahahaev neresi hocam
pardon hocam gateron blue imişAlınır
Gene iyi fiyat alırsın sonra istersen switchlerini değiştirir kullanırsınpardon hocam gateron blue imiş
O olayın aslı GK61 lere firmware update yaparsan bozuluyor sen garanti olsun mizarlara da yapma firmware update onun dışında yazılımını siteden yükleyebilirsinÇok soruldu mu bilmiyorum ama şimdi bu mz60 a yazılım falan yüklemeyecek miyiz bozuluyor diyenler olmuştu nedir o olayın tam aslı arkadaşlar
Mizar mekanikler de güncelleme yok zaten optikler de de sorun yaşayan görmedim gk61 ler de oldu o gördüğüm bir tekÇok soruldu mu bilmiyorum ama şimdi bu mz60 a yazılım falan yüklemeyecek miyiz bozuluyor diyenler olmuştu nedir o olayın tam aslı arkadaşlar
Bence dediğim gibi bir tık gereksiz bu arada mekaniklere de oluyor o tırnak esc olayını kökten düzeltmek içinMizar mekanikler de güncelleme yok zaten optikler de de sorun yaşayan görmedim gk61 ler de oldu o gördüğüm bir tek
Tırnak işaretini çözmek için makro şart mı?Bence dediğim gibi bir tık gereksiz bu arada mekaniklere de oluyor o tırnak esc olayını kökten düzeltmek için
Evet veya firmware updateTırnak işaretini çözmek için makro şart mı?
Riske atma bence sorumluluk kabul etmiyorum ama durgodlarda öyle bir sorun yok diye biliyorum eğer istersen yapDurgod Taurus k310 az önce ulaştı bana ama yazılımında firmware güncellemesi var diyor klavye için. Yapmalı mıyım? Brick olma ihtimali var mı?
teşekkürlerO olayın aslı GK61 lere firmware update yaparsan bozuluyor sen garanti olsun mizarlara da yapma firmware update onun dışında yazılımını siteden yükleyebilirsin