Neler Yeni

Ana Konu HK GAMING ÜRÜNLERİ YARDIMLAŞMA

Status
Bu konu kilitlenmiştir.

Zeclas.

80+ Bronze
Benim beyin yandı hocam
:D
Mesaj otomatik birleştirildi:

Benim beyin yandı hocam
1668793838281.png

bakin hocam bu sekilde esc icin olusturmustuk bunun aynisini yon tuslarini icin yapicaksiniz iste singlekeye esc makrosunu fn'e ise tirnagi eklemistik

Ricciardo

80+ Silver
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,905
İsim
Mehmet
Mizar mz60 için FN tuşunu sabitlemeyi bilen var mı ? ok tuşları FN basmadan çalışmıyor, uygulamadan onları atayınca bu sefer diğer fonksiyonları kullanamıyorum. FN tuşunu sabit açık veya kapalı kalması için ne yapabilirim
Alıntıyı görüntüle
bakin burada fn ve singlekey secenegi var mesela makro yapin alt yon tusu sonrada normal tus icin yapin fn'e normal tusu single keye alt yon tusunu koyun anlatabildim mi bilmiyorum
Bir diğer alternatif olarak başka tuşa macro olarak fn basılı tutma atanabilir sanırım ancak emin değilim. Mesela fn+11 ile macro başlar, macro fn basılı tutar gibisinden ancak çalışsa dahi seninki daha stabil olur sanırım.

Shaco

80+ Bronze
:D

Alıntıyı görüntüle
bakin hocam bu sekilde esc icin olusturmustuk bunun aynisini yon tuslarini icin yapicaksiniz iste singlekeye esc makrosunu fn'e ise tirnagi eklemistik
Arkadaşın anlatmak istediği sanırım single key e kaydettikleriniz direk olarak o tuşa basınca çalışıyor.FN key'e ayaraldıklarınız FN tuşuyla beraber basarsanız calısıyor.

federalper

80+ Silver

sveaz

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
846
İsim
ahmet ali özmert
kanka alınmaz switchleri belli değil ışığı kalitesiz
Doğru almicam vazgeçtim