Bu şahıs pudding keycapsler için " gelen kargoda hayır olmayacağı kesin benden demesi, ya farklı ürün gelecek ya da orijinal olmayan bir şey gelecek " diye yorum yapıp kendisi sipariş vermişti sonra.Bu tür fırsat konularına hep böyle şeyler yazıyor o yüzden ciddiye alma blokla geç.Biraz saçmalıyorsun kanka sadece boyutları farklı. Mira M de çok güzel
Mesaj otomatik birleştirildi:
Leş gibiden kastın ne oda ayrı bir şey sanki özellikleri ayrı.Boyut ve ağırlık farkı var
Yapacak bir şey yok ikinci elden ucuza al o zamanvalla fazlasında gözük yok 1 tane klavye alabilsem çok işime yarayacak da denk getiremedim bi türlü
merhaba!! galıba 105iq tanıştıgıma memnun oldum ıyı gunler !!Sırf sen alasın diye neden ben potansiyel kârımdan vazgeçeyim?
Elimde bile yok hiç almadım neyden bahsediyorsun sadece ben senin gibi ağlamıyorumTamam kanka 800e sat sen
ucuza istediğim gibi denk getirebilirsem alıcam artık mecbur ona ikna oldum daYapacak bir şey yok ikinci elden ucuza al o zaman
Yok kanka ağlamıyorum sadece ihtiyacı olan bütçesi düşük arkadaşlar alsın istiyorum benim kendi Custom keyboardım var sağolasınElimde bile yok hiç almadım neyden bahsediyorsun sadece ben senin gibi ağlamıyorum
Hocam iyi misin?merhaba!! galıba 105iq tanıştıgıma memnun oldum ıyı gunler !!
İyiyim Ucubeleri İzliyorum Sadece : DHocam iyi misin?
Asgari ücretin 5500 olduğu ülkede mouse klavyeyi bu fiyatlardan satmak sana ne kazanç getiriyor?Sırf sen alasın diye neden ben potansiyel kârımdan vazgeçeyim?
bu klavyeler çöp cidden alıcısı da yok al sat için almayın. geçen enayinin biri 600e koymuş 250 vereyim dedim 10 tane mesaj atmış gel al diye yalvarıyor bana çocuk elinde kalmış. mouselar zaten 100 lira etmiyor
geldi milli trolümüzbu klavyeler çöp cidden alıcısı da yok al sat için almayın. geçen enayinin biri 600e koymuş 250 vereyim dedim 10 tane mesaj atmış gel al diye yalvarıyor bana çocuk elinde kalmış. mouselar zaten 100 lira etmiyor