sonra iptal ettiğimin mesajı da var onu niye atmadın )
sonra iptal ettiğimin mesajı da var onu niye atmadın )
Kendi kullanacağım ürünü bedavaya getiririm. Hem bu mouseların 800tl etmeyeceğini hepimiz biliyoruz.Asgari ücretin 5500 olduğu ülkede mouse klavyeyi bu fiyatlardan satmak sana ne kazanç getiriyor?
he kanka öyle mi olmuşsonra iptal ettiğimin mesajı da var onu niye atmadın )
touch blue al gel aslanım hadihe kanka öyle mi olmuş
XALKGHADKLGHADHKLGAKLGDHbu klavyeler çöp cidden alıcısı da yok al sat için almayın. geçen enayinin biri 600e koymuş 250 vereyim dedim 10 tane mesaj atmış gel al diye yalvarıyor bana çocuk elinde kalmış. mouselar zaten 100 lira etmiyor
250 ye vermek için yalvaran kimmiş ben alayım hemen ondan dostumbu klavyeler çöp cidden alıcısı da yok al sat için almayın. geçen enayinin biri 600e koymuş 250 vereyim dedim 10 tane mesaj atmış gel al diye yalvarıyor bana çocuk elinde kalmış. mouselar zaten 100 lira etmiyor
Kanka burada çektiğin çile kadar bir işe girsen 10 klavyeden kazanacağınız geliri 10 günde çıkarırsınız zaten 10 ürünü al sat bla bla. Bu kadar büyütmenin manası yok bu işi yaniKendi kullanacağım ürünü bedavaya getiririm. Hem bu mouseların 800tl etmeyeceğini hepimiz biliyoruz.
heh satan çocuğu da bulduk işteXALKGHADKLGHADHKLGAKLGDH
Cahillik akıyor mesajlarından.
he öyle miymişheh satan çocuğu da bulduk işte
ya kral nedionmerhaba ben raven
Senin laftan anlamayan birisi olduğunu bir kaç konuda daha görmüştüm.Ruhsal problemlerin varsa başka insanlara yansıtma.Amd konusunda da cahil cahil atıp tutun şimdi gelmişsin burada da cahil cahil konuşuyorsun.Daha klavye mouseları burada ki insanların paylaşması sayesinde öğrenip en bilmiş bilir kişi olmuş hemen.Valla sana acıyorum kanka.Her konunun altında böyle cümleler kurmaya devam et.Sana acıyorumAtıp tutuyorsun bir şey de bildiğin yok anca ahkam kesiyorsun.
Mira s mira m den sonra çıktı mira m de oluşan kusurlar mira s de giderildi, iki mousea da sahibibim istiyorsan fotoğrafını bile atabilirim, senin gibi atıp tutmuyorum.