Neler Yeni

Ana Konu HK GAMING ÜRÜNLERİ YARDIMLAŞMA

Status
Bu konu kilitlenmiştir.

Checkmate

80+ Silver
bu klavyeler çöp cidden alıcısı da yok al sat için almayın. geçen enayinin biri 600e koymuş 250 vereyim dedim 10 tane mesaj atmış gel al diye yalvarıyor bana çocuk elinde kalmış. mouselar zaten 100 lira etmiyor
XALKGHADKLGHADHKLGAKLGDH
Cahillik akıyor mesajlarından.

federalper

80+ Silver
bu klavyeler çöp cidden alıcısı da yok al sat için almayın. geçen enayinin biri 600e koymuş 250 vereyim dedim 10 tane mesaj atmış gel al diye yalvarıyor bana çocuk elinde kalmış. mouselar zaten 100 lira etmiyor
250 ye vermek için yalvaran kimmiş ben alayım hemen ondan dostum :D

ÇiktaMuz

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
637
İsim
Ömer
Kendi kullanacağım ürünü bedavaya getiririm. Hem bu mouseların 800tl etmeyeceğini hepimiz biliyoruz.
Kanka burada çektiğin çile kadar bir işe girsen 10 klavyeden kazanacağınız geliri 10 günde çıkarırsınız zaten :D 10 ürünü al sat bla bla. Bu kadar büyütmenin manası yok bu işi yani

sveaz

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
846
İsim
ahmet ali özmert
ya arkadaşlar sıkıntılımısınız cidden sizin yüzünüzden konuyu kapatıcaklar yapmayın lütfen burası bir forum tartışma yeri değil!

Arda0

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
728
İsim
Arda Saraçoglu
Konuyla Alakasız Mesaj / Spam
merhaba ben raven

SadeceSeyf

80+ Gold
Atıp tutuyorsun bir şey de bildiğin yok anca ahkam kesiyorsun. :D
Mira s mira m den sonra çıktı mira m de oluşan kusurlar mira s de giderildi, iki mousea da sahibibim istiyorsan fotoğrafını bile atabilirim, senin gibi atıp tutmuyorum.
Senin laftan anlamayan birisi olduğunu bir kaç konuda daha görmüştüm.Ruhsal problemlerin varsa başka insanlara yansıtma.Amd konusunda da cahil cahil atıp tutun şimdi gelmişsin burada da cahil cahil konuşuyorsun.Daha klavye mouseları burada ki insanların paylaşması sayesinde öğrenip en bilmiş bilir kişi olmuş hemen.Valla sana acıyorum kanka.Her konunun altında böyle cümleler kurmaya devam et.Sana acıyorum

Status
Bu konu kilitlenmiştir.
Top Bottom