alamadım asdasdDurgod HK Venüs RGB Mekanik Oyun Klavyesi -%60 Düzen - Çift Çekim PBT Kiraz Profili - NKRO - USB Tip C - Alüminyum Kasa (Kiraz Kırmızısı, Siyah) : Amazon.com.tr
Durgod HK Venüs RGB Mekanik Oyun Klavyesi -%60 Düzen - Çift Çekim PBT Kiraz Profili - NKRO - USB Tip C - Alüminyum Kasa (Kiraz Kırmızısı, Siyah) : Amazon.com.trwww.amazon.com.trMesaj otomatik birleştirildi:
Klavye geldi
tamam kanka 6 tane aldın mı senşimdi bu alanlar 500 600 e sahibindene koyar yarın 1 ay bekleyecekler 300e kadar inecek fiyatları hepsine 100 lira teklif edip dalga geçecem
ya sen ne - - susacağım.3 model geldi 2şer tane almış benim bot hepsinden şimdi sırf siz alamayın diye
Taurus muydu?Tam boy da geldi pembe beyaz 2 stok bitti
ne aldınBen aldım klavyeden 243 TL'ye geldi ama anlamadım fazla oldu biraz satmayacağım
sonunda aldın mı bro helal olsun ben yine alamadımBen aldım klavyeden 243 TL'ye geldi ama anlamadım fazla oldu biraz satmayacağım
Prime var mı sizde? Prime ile 208'e geliyor diye biliyorum.Ben aldım klavyeden 243 TL'ye geldi ama anlamadım fazla oldu biraz satmayacağım
he kanka öyle mi3 model geldi 2şer tane almış benim bot hepsinden şimdi sırf siz alamayın diye