çok fazla hobi var sizin ilgi alanınıza göre çok değişir açık alan kapalı alan evde yapabilcekleriniz vs vs uzarda gider bedavaya yapılacakta var binlerce lirayadaYapacak çok bir şey yok şu aralar. Çok pahalı hobi olmadığı sürece tüm önerilerinizi bekliyorum.
Bende baktım hocam çoğuna da yurtta yapılacak çok bir şey yok parası önemli değil. Parası önemli değil dedim diye de uçan kaçan bir şey önermeyinçok fazla hobi var sizin ilgi alanınıza göre çok değişir açık alan kapalı alan evde yapabilcekleriniz vs vs uzarda gider bedavaya yapılacakta var binlerce lirayada
evde yapıcaksan ve muzık dınlemek hosuna gıdıyosa yapımıylada ugrasabılırsınızYapacak çok bir şey yok şu aralar. Çok pahalı hobi olmadığı sürece tüm önerilerinizi bekliyorum.
Denedim kral da çok hoşuma gitmedi bir yerden sonra.evde yapıcaksan ve muzık dınlemek hosuna gıdıyosa yapımıylada ugrasabılırsınız
vıdeo anımasyon deneybılırsın blender uzerınden ama bıraz ugrastırırDenedim kral da çok hoşuma gitmedi bir yerden sonra
Masaüstüm evde hocamvıdeo anımasyon deneybılırsın blender uzerınden ama bıraz ugrastırır
Yazılım+ArduinoYapacak çok bir şey yok şu aralar. Çok pahalı hobi olmadığı sürece tüm önerilerinizi bekliyorum.
yas?Yapacak çok bir şey yok şu aralar. Çok pahalı hobi olmadığı sürece tüm önerilerinizi bekliyorum.
Onu da düşündüm de parçalar çok pahalı işin sonu olmadığı için bir tık pahalı geldiYazılım+Arduino
Yeni diller öğrenmek
Yaş 19
Çok zor hocam masayı nerden bulacağımmasa tenisi