Hobi önerisi istiyorum

Onu da düşündüm de parçalar çok pahalı işin sonu olmadığı için bir tık pahalı geldi
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Yaş 19

Çok zor hocam masayı nerden bulacağım 🤓
kulüpler oluyor seversen bırakamazsın o kadar diyorum

bileme taşı al bıçak bilemek zevkli iş

Lego technic filan alabilirsin hocam diğer iconic filianda olabilir ilk başta az parçalılarla başlar sonra olmadı temudanda filan alınabilir

kitap oku. bir zaman sonra kendi kütüphanen oluşmaya başlar ve çok güzel hissettiriyor bence. yurtta da yapılabilecek bir şey ayrıca aklına gelmeyecek kadar farklı konuyu ele alan kitap var. asla bitmeyecek bir hobi ve çok faydalı.

kitap oku. bir zaman sonra kendi kütüphanen oluşmaya başlar ve çok güzel hissettiriyor bence. yurtta da yapılabilecek bir şey ayrıca aklına gelmeyecek kadar farklı konuyu ele alan kitap var. asla bitmeyecek bir hobi ve çok faydalı.
Aktif olarak her alanda okuyorum hocam teşekkürler

• Beğen
Reaksiyonlar: 1905
Yapacak çok bir şey yok şu aralar. Çok pahalı hobi olmadığı sürece tüm önerilerinizi bekliyorum.
2 hobim oldu ikisinide yapamadım
1 tahtadan kendime eşya yapmak ( kulaklık standı vs )
2 kurbanda inek kafasını kurutup duvarıma asmak (resim ekledim)

Edit resmin inek ile alakası ne diye soracaklara cevabım galerimdeki duvara asılı tek kafa buydu

Ekler

• images (3).jpeg
    images (3).jpeg
    8.7 KB · Hit: 28
Onu da düşündüm de parçalar çok pahalı işin sonu olmadığı için bir tık pahalı geldi

Yaş 19

Çok zor hocam masayı nerden bulacağım 🤓
Arduino olmazsa elektronik yapın bir süreden sonra sarıyor bayaa benim mesleğim oldu mesela babadan dolayı :) elektronik size maddi açıdan katkıdada bulunur psu bozulunca 50 liralık parça için 300 400 tl vermezsiniz hem elektronik komponent malzemeleri daha ucuzdur

Arduino olmazsa elektronik yapın bir süreden sonra sarıyor bayaa benim mesleğim oldu mesela babadan dolayı :) elektronik size maddi açıdan katkıdada bulunur psu bozulunca 50 liralık parça için 300 400 tl vermezsiniz hem elektronik komponent malzemeleri daha ucuzdur
Hoxam detayları dmden konuşabilir miyiz benim de aklımda bu vardı da tam olarak nasıl başlayacağımı bilmiyorum. Elektronik tarafına ilgim var. Evdeki kabloları interneti yzılımlaeı kendim ywpıyorum.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,153,386
Üyeler
183,418
Son üye
thenyxx
Geri