Neler Yeni

Hobi önerisi istiyorum

Saturn

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
891
İsim
Satürn
Onu da düşündüm de parçalar çok pahalı işin sonu olmadığı için bir tık pahalı geldi
Mesaj otomatik birleştirildi:

Yaş 19

Çok zor hocam masayı nerden bulacağım 🤓
kulüpler oluyor seversen bırakamazsın o kadar diyorum

Omnissiah

80+ Bronze
bileme taşı al bıçak bilemek zevkli iş

KaganKK06

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
5,141
İsim
Kgn
Lego technic filan alabilirsin hocam diğer iconic filianda olabilir ilk başta az parçalılarla başlar sonra olmadı temudanda filan alınabilir

SİRV3

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
81
İsim
demir yıldır
Lego technic filan alabilirsin hocam diğer iconic filianda olabilir ilk başta az parçalılarla başlar sonra olmadı temudanda filan alınabilir
Lego technic çok para hocam ya biz kitap okumadan devam

1905

80+ Silver
kitap oku. bir zaman sonra kendi kütüphanen oluşmaya başlar ve çok güzel hissettiriyor bence. yurtta da yapılabilecek bir şey ayrıca aklına gelmeyecek kadar farklı konuyu ele alan kitap var. asla bitmeyecek bir hobi ve çok faydalı.

SİRV3

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
81
İsim
demir yıldır
kitap oku. bir zaman sonra kendi kütüphanen oluşmaya başlar ve çok güzel hissettiriyor bence. yurtta da yapılabilecek bir şey ayrıca aklına gelmeyecek kadar farklı konuyu ele alan kitap var. asla bitmeyecek bir hobi ve çok faydalı.
Aktif olarak her alanda okuyorum hocam teşekkürler

• Beğen
Reaksiyonlar: 1905

Hanaz

80+ Gold
Yapacak çok bir şey yok şu aralar. Çok pahalı hobi olmadığı sürece tüm önerilerinizi bekliyorum.
2 hobim oldu ikisinide yapamadım
1 tahtadan kendime eşya yapmak ( kulaklık standı vs )
2 kurbanda inek kafasını kurutup duvarıma asmak (resim ekledim)

Edit resmin inek ile alakası ne diye soracaklara cevabım galerimdeki duvara asılı tek kafa buydu

Ekler

• images (3).jpeg
    images (3).jpeg
    8.7 KB · Hit: 8

bahtsızkarakter

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
395
İsim
Alperen Yılmaz
Onu da düşündüm de parçalar çok pahalı işin sonu olmadığı için bir tık pahalı geldi

Yaş 19

Çok zor hocam masayı nerden bulacağım 🤓
Arduino olmazsa elektronik yapın bir süreden sonra sarıyor bayaa benim mesleğim oldu mesela babadan dolayı :) elektronik size maddi açıdan katkıdada bulunur psu bozulunca 50 liralık parça için 300 400 tl vermezsiniz hem elektronik komponent malzemeleri daha ucuzdur

SİRV3

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
81
İsim
demir yıldır
Arduino olmazsa elektronik yapın bir süreden sonra sarıyor bayaa benim mesleğim oldu mesela babadan dolayı :) elektronik size maddi açıdan katkıdada bulunur psu bozulunca 50 liralık parça için 300 400 tl vermezsiniz hem elektronik komponent malzemeleri daha ucuzdur
Hoxam detayları dmden konuşabilir miyiz benim de aklımda bu vardı da tam olarak nasıl başlayacağımı bilmiyorum. Elektronik tarafına ilgim var. Evdeki kabloları interneti yzılımlaeı kendim ywpıyorum.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,064,149
Üyeler
169,079
Son üye
cekmis7997
Top Bottom