Hobi tavsiyesi öneri?

Spor, müzik aleti, dizi/film, kitap/cizgi roman, bilgisayar oyunu, sokakta basketbol futbol vs,
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Şu sıralar izlemiş olmama bile tekrar dizi izliyorum spor salonuna gidiyorum. En kısa zamanda 1:64 arabalarimi modifiye edecem. Küçük diaroma yapcam.

o aklımda var ama zor

aklımda daha çok müzik yapmak var ama nasıl yapacağım hiçbir fikrim yok

kendi yüzümü çekmeye utanıyorum
ama denerim
Kendini çekme manzara fotoğrafı cek hayvan fotoğrafı saçma şekilde fotograf mesela sokaktaki çöp tenekesi teknikleri dene

pc de oyun arkadaşı ok, ama sorun şu sanal ortamdaki elemanları tanmıyorsun, steam hesabımı ilk kurduğum günden beridir en az 20 tane ark ekledim ne onlar ne ben etkileşime giriyoruz. duygusalık gibi olmasın ama ark olsa gider gerçek hayata takılırım, ama oda boş iş, iş hayatına çoktan atanmış birisi olupta zamanın hızlı aktığını biliyorum ne yapacağını bilmiyorum

beton yığınında yaşıyorum. 2 ay önce köye gitmiştim de oranın fotoğrafı çekmeyi düşünmüştüm ama aklımda bin tane düşünce var git borcu öde bir şeye hizmet et istediklerini al kafa alak bulak ne yapacağımı bile bilmiyordum

tamam parayı biriktireyim alacağım aklımda güzel tam okumalık kitaplar var, para çok az kanki yalan olmasın cebimdeki parayı korkudan harcamak istemiyorum muhteşem bir ülkede yaşadığım
Kütüphaneye git çevrende kitap kulüpleri varsa onlar ile degis tokuş yap

aklımda daha çok müzik yapmak var ama nasıl yapacağım hiçbir fikrim yok
kolay

diğer yandan bu soruyu sorman aslında bir keşif yapman gerektiğini gösterir. İlla biri olacak diye bir şey de yok. Hepsinin ayrı ayrı faydası var. Misal edebiyat beynini geliştiren bir kişiseel gelişimdir. Zira kelimelerle düşünürüz ve edebiyat da kelimelerle yapılır. Falan.

kolay

diğer yandan bu soruyu sorman aslında bir keşif yapman gerektiğini gösterir. İlla biri olacak diye bir şey de yok. Hepsinin ayrı ayrı faydası var. Misal edebiyat beynini geliştiren bir kişiseel gelişimdir. Zira kelimelerle düşünürüz ve edebiyat da kelimelerle yapılır. Falan.
Bu vıdeo ne anlatıyor

Bu vıdeo ne anlatıyor
Apple'ın Garageband diye bir app'i var. Çok iyi. Amatör ve profesyonel müzik yapılabilir seviyene göre. Aletleri bağlayabileceğin gibi kendi sanal aletleri de car. Fakat bunlar diğer benzer appler gibi oyuncak değil. Bilgisayardaki müzik yapma appinin mobil ve interaktif sürümü gibi.

maddi durumun hakkında bilgi sahibi değilim fakat çok zenginsen golf, binicilik, karting, atıcılık, şarap tadımı, parfüm-saat inecelemeleri felan eğer maddi durumun bu kadar iyi değilse vücut geliştirme dalları (calisthenics-powerlifting vs.) futbol, basketbol, tenis, yüzme, lego, yukarıda biri 3 boyutlu yazıcı demiş olabilir model araba koleksiyonu olabilir küçük çaplı forma koleksiyonu, dijital veya fiziksel çizim, sermaye piyasalarında demo hesapla ticaret (biraz değil baya saçma bi öneri ama gerçekten para kazanmaktan daha çok haz veriyor şu olay sadece kar al ve zarar durdur belirle ve yat) elektro gitar, nromal gitar, saz, bağlama vs. instada görüyom sürekli sokaktan aldığı takım elbiseyi old money diye paylasan insanlar o olabilir oyun koleksiyonerliği oyun içi eşya kolaksiyonerliği vs gibi gibi daha çok şey aklıma geliyor ama yeter bunlar

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,176,541
Üyeler
186,746
Son üye
crespo61
Geri