arda234567890
80+
- Reaksiyon skoru
- 14
ne sorun varSen ciddimisin
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Kasa ve PSU değiştirmek gerek deminden beri söylüyorlar sana
Ya arkadaşım açtığın konularda sana neyi değiştirmen gerektiğini söylüyorlar sen neden inatla yeni konu açıp bu iyi mi şu iyi mi diyorsun.
PSU her an patlamaya hazır.ne sorun var
tam bütçen 5000₺ ise çok daha iyi sistemelr toplanabilir(1660s r3 3100) o işlemci aşırı güçsüz o ekran kartını anca besler
kardeşim sen gıcığına mı yapıyosun orada senin topladıklarından daha iyi iki hazır sistem önerdik fikirlerini bize dayatıp da onaylamamızı falan bekliyorsan sana söyleyeyim hala senin topladıklarından daha dengeli sistemler önerilebilir,alınabilir
benim anladığım onay bekliyor hocam sonra psu patlicak ev yanacak aklına biz gelecez bu senaryo yaşanacak sanırsam tabi Allah korusun diyelim deYa arkadaşım açtığın konularda sana neyi değiştirmen gerektiğini söylüyorlar sen neden inatla yeni konu açıp bu iyi mi şu iyi mi diyorsun.
bidaha yazmıyorum çok kabasınızkardeşim sen gıcığına mı yapıyosun orada senin topladıklarından daha iyi iki hazır sistem önerdik fikirlerini bize dayatıp da onaylamamızı falan bekliyorsan sana söyleyeyim hala senin topladıklarından daha dengeli sistemler önerilebilir,alınabilir
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
benim anladığım onay bekliyor hocam sonra PSU patlicak ev yanacak aklına biz gelecez bu senaryo yaşanacak sanırsam tabi Allah korusun diyelim de
Kabalık bir durum değil.bidaha yazmıyorum çok kabasınız