Anakartınız win8.1 i destekliyorsa niye olmasın model ne8.1 neden düşünmüyorsun?
bence windows10 destekliyorsa 8.1ide destekler qerformans artarmıAnakartınız win8.1 i destekliyorsa niye olmasın model ne
Sız anakart modelinizi söyleyinbence windows10 destekliyorsa 8.1ide destekler qerformans artarmı
fujitsu D3041-A1Sız anakart modelinizi söyleyin
Darboğaz yemiyor musun ?fujitsu D3041-A1
fujitsu D3041-A1
çok anlamadığım için bilmiyorum yiyorumdur belki nasıl oluyor ani droqlarmı mesala oyuna giriyorum ekran kartını hiç kulanmıyor %2.3 ful işlemci kullanıyor omu darboğazDarboğaz yemiyor musun ?
Evet,ekran kartın işlemcine göre yüksek,oynadığın oyunlarda da kullanım değişir fakat darboğaz kaçınılmaz.çok anlamadığım için bilmiyorum yiyorumdur belki nasıl oluyor ani droqlarmı mesala oyuna giriyorum ekran kartını hiç kulanmıyor %2.3 ful işlemci kullanıyor omu darboğaz
Anakart in 775 pin veya 771 pin se intel core 2 quad 8mb modeli veya intel xeon alabilirsinçok anlamadığım için bilmiyorum yiyorumdur belki nasıl oluyor ani droqlarmı mesala oyuna giriyorum ekran kartını hiç kulanmıyor %2.3 ful işlemci kullanıyor omu darboğaz