KendineMüzisyen
80+ Silver
- En İyi Cevap
- 1
Dahası
Hangi ayarları yaparsam oyunun bulanıklığı gider?
Hocam Nvidia, Motion blur Vsync kapadım. Fark göremedimNvidia reflex ve motion blur tarafindaki butun ozellikleri kapatip tekrar dener misin? Ayrica V-sync kapali ve FPS uncapped olmali.
Motion blur ve altindaki butun ayarlari kapatmalisin hocam. Olmadi FSR kapatip dene birdeHocam Nvidia, Motion blur Vsync kapadım. Fark göremedim
fsr kapat öyle dene bi
Hocam fsr yi kapatıp denermisiniz fsr1.0 kullanıyor ve ilk çıktığında çok iyi bir görüntü kalitesi vermiyordu 2.0 ile duzelti diye biliyorum ondan kaynakli olabilir
Motion blur ve altindaki butun ayarlari kapatmalisin hocam. Olmadi FSR kapatip dene birde
fsr kapat öyle dene bi
Fsr kapatınca daha çok blur oluyor. Daha kötü oluyor.Hocam fsr yi kapatıp denermisiniz fsr1.0 kullanıyor ve ilk çıktığında çok iyi bir görüntü kalitesi vermiyordu 2.0 ile duzelti diye biliyorum ondan kaynakli olabilir
Ölçek Netlik' i 1 yapFsr kapatınca daha çok blur oluyor. Daha kötü oluyor.
Daha iyi oldu valla sağolasın.Ölçek Netlik' i 1 yap
Mesaj otomatik birleştirildi:
Ayrıca alan derinliği ve renk sapmasını kapat
Başka önerin var mı?Daha iyi oldu valla sağolasın.
Hala net değil fakat az önceki gibi göz yormuyor.
Film green de kapali olmali hocamFsr kapatınca daha çok blur oluyor. Daha kötü oluyor.
O nedir hocam? Attığım fotoğraflarda varsa söyler misin. Göremedim.Film green de kapali olmali hocam
en alttaki hocam. Hareket bulanikligi ve altindakilerin hepsi kapali olmali.O nedir hocam? Attığım fotoğraflarda varsa söyler misin. Göremedim.