Neler Yeni

Hogwarts legacy ne zaman düzelecek

warymajesty

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,195
İsim
yunus günaydın
Arkadaşlar bence oyun m2 ssd istiyor. Oyunu oynarken çevreyi yüklüyor ssd bir tık yavaş kalıyor olabilir.

Romalu lakaka

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
731
İsim
Emre
Arkadaş dc den bana yayın açtığı halde bir sıkıntı yok 3060 ile.

Drop giriyor hocam yani şöyle söyliyim drop aralıkları çok kısa neredeyse stabil düşük fps gibi oluyor. Her zaman olmuyor tabi bazı fightlarda oluyor bazılarında olmuyor açık dünyada da süpürgeyle giderken de oluyor gibi gibi
Mesaj otomatik birleştirildi:

Bu arada benim ram 8 gb onun da etkisi büyük.
Fps yüksek olsada %1 fps düşük oluyor dc deki yayındanda anlayamazsın onu

warymajesty

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,195
İsim
yunus günaydın
3070 ti ile oynuyorum mod falanda yükledim 90 fps olsada 60 ın altında gibi hisetiriyor
Olabilir hocam bilmiyorum artık. Ben zaten rx560 ile can çekişiyorum ram de 8 gb. Ultrada attığınız büyü ile low da attığınız arasında da çok fark var 😂

Shaw

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,701
İsim
Fatih
Denuvo dan dolayi yasiyorsunuz bu sorunu yasayanlar. Yakinda yapimcilar cogu Denuvolu oyunda oldugu gibi kirildi zaten diyip degistirecek/kaldiracaklardir.

Muhammetyzicii

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
652
İsim
Muhammet Yazıcı
Rx570 R51600 16 GB RAM fsr kalite modu ortada oynuyorum oyun kasıyor overley kapalttım biraz düzeldi ama halen berbat düşüğe alıyorum yine aynı sırf bunun yüzünden RAM aldım değişen bir şey olmadı oyun rezalet birde kimse Steam da bundan yakınmamış ilginç oyun orijinaldi iade ettim
32 GB ram olsa azaltir

8 gb ram var alsam oynayabilir miyim?
sanmiyorum

Arteus.rd

80+
Denuvo dan dolayi yasiyorsunuz bu sorunu yasayanlar. Yakinda yapimcilar cogu Denuvolu oyunda oldugu gibi kirildi zaten diyip degistirecek/kaldiracaklardir.
Konudaki tek doğru yorum bende araştırdım sorun bundanmış teşekkürler iade ettim korsan indirdim rahat oynuyorum bundan sonra oyunlara para vermeyeceğim online hariç

8 gb ram var alsam oynayabilir miyim?
Oynarsın 16 GB oyun bir oyuna yeter yetmiyorsa o oyunun neyse

• Beğen
Reaksiyonlar: Shaw
Top Bottom