Bunu da denemiştim, işe yaramıyor maalesef. Yeni, güncel bir yama lazım.![]()
Hogwarts Legacy Türkçe Yama | Calypso Çeviri
www.calypsoceviri.com
Yüksek ihtimal xbox sürümüne uyumlu olması gerek.Bunu da denemiştim, işe yaramıyor maalesef. Yeni, güncel bir yama lazım.
Zaten öyle olması lazım, oyun daha yeni Xbox Game Pass'e geldiği için yamaların güncellemesi veya tekrar yapılması lazım, güncel bir yama lazım yani.Yüksek ihtimal xbox sürümüne uyumlu olması gerek.
Yok hocam, bekliyorum hala, illa ki zamanla uyumlu hale getirirler ama şu an başka bir sorunum var, aşırı FPS drop giriyor, ekran kartı kullanımım sık sık 0'a kadar düşüyor, oyun oynanamaz halde şu an, Ray Tracing hatalı diyen vardı, kapattım işe yaramadı, DLSS, FG hatalı diyenler vardı, onları da kapattım yine işe yaramadı, başka çözüm yolları da denedim ama Xbox, oyunun exe'sine erişimi engelliyormuş, hiçbir şekilde yetkinlik alamadım. Yani İngilizce de olsa oynamak istedim ama FPS droplarından oyun şu an oynanamaz halde.Hocam buldunuz mu bende arıyorum ama bulamadım.
Teşekkürler hocam, işe yaradı. FPS drop için de çözüm bildiğin çözüm yolları var mıdır
Aynı sorunu bende yaşıyorum dostum, ne kadar yama varsa indirdim ama bir türlü çözemedim. Geri bildirim alabiliriz inşallah.
Game Pass uyumlu yamayı @bdersim bulmuş,Hocam buldunuz mu bende arıyorum ama bulamadım.
Eyvallah hocam çok sağol.
Hocam bende işe yaramadı yama olmuyor. Tarif edilen gibi yaptım ama sorun nedir sizce ?