Hogwarts Legacy PC Game Pass Türkçe Yama Var Mı?

Shyankh

80+ Silver
Reaksiyon skoru
965
Merhabalar, bildiğiniz üzere XBOX PC Game Pass kütüphanesine Hogwarts Legacy eklendi ama eski türkçe yamaları denedim çalışmıyor, burada çalışan bir yama var mı? Bilgisi olan arkadaşlardan cevap bekliyorum.

Aynı sorunu bende yaşıyorum dostum, ne kadar yama varsa indirdim ama bir türlü çözemedim. Geri bildirim alabiliriz inşallah.

Yüksek ihtimal xbox sürümüne uyumlu olması gerek.
Zaten öyle olması lazım, oyun daha yeni Xbox Game Pass'e geldiği için yamaların güncellemesi veya tekrar yapılması lazım, güncel bir yama lazım yani.

Hocam buldunuz mu bende arıyorum ama bulamadım.
Yok hocam, bekliyorum hala, illa ki zamanla uyumlu hale getirirler ama şu an başka bir sorunum var, aşırı FPS drop giriyor, ekran kartı kullanımım sık sık 0'a kadar düşüyor, oyun oynanamaz halde şu an, Ray Tracing hatalı diyen vardı, kapattım işe yaramadı, DLSS, FG hatalı diyenler vardı, onları da kapattım yine işe yaramadı, başka çözüm yolları da denedim ama Xbox, oyunun exe'sine erişimi engelliyormuş, hiçbir şekilde yetkinlik alamadım. Yani İngilizce de olsa oynamak istedim ama FPS droplarından oyun şu an oynanamaz halde.

Teşekkürler hocam, işe yaradı. FPS drop için de çözüm bildiğin çözüm yolları var mıdır :D
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Aynı sorunu bende yaşıyorum dostum, ne kadar yama varsa indirdim ama bir türlü çözemedim. Geri bildirim alabiliriz inşallah.
Hocam buldunuz mu bende arıyorum ama bulamadım.
Game Pass uyumlu yamayı @bdersim bulmuş,

Geri