Yeni olmasaydın Sana olan gemileri Resarchten yeni teknolojiler arastırak modifiye et derdiimde simdiki tavsiyem İyi bir Deniz komutası kur. mesela ben Deniz Kuvvetleri Komutanlarına Achademic Scholarship veriyorum, Onun Dısında en az 3 Yıldız olsun bütün gemiler, Sık sık Talim yaptır. Bide deniz isgali yememek icin Patrol ayarla muhakkak savaslarda petrol yettikce.merhaba dostlar oyunda yeni sayılırım gemilerle pek uğraşmayı sevmiyorum belli basit bir taktik söylermesiniz direkt denizaltı - destroy - battleship bas gibi bir taktik
hocam genelde offline oynuyorum oyüzden basit ingiltereye çıkacak bi taktik istiyorumYeni olmasaydın Sana olan gemileri Resarchten yeni teknolojiler arastırak modifiye et derdiimde simdiki tavsiyem İyi bir Deniz komutası kur. mesela ben Deniz Kuvvetleri Komutanlarına Achademic Scholarship veriyorum, Onun Dısında en az 3 Yıldız olsun bütün gemiler, Sık sık Talim yaptır. Bide deniz isgali yememek icin Patrol ayarla muhakkak savaslarda petrol yettikce.
Hocam bende Çok Uzmanı değilim ama Şunu Tavsiye ederim çoklu noktalardan çıkarma yapın ve Kıyı Bombardımanı+Uçak Kombinasyonuyla destekleyin.hocam genelde offline oynuyorum oyüzden basit ingiltereye çıkacak bi taktik istiyorum